Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan hagyjam figyelmen...

Hogyan hagyjam figyelmen kívül az iskolatársaim velem való viselkedését?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok aminek lassan vége van, kb. 1 és fél hónapig kell még napiszinten közéjük járnom, utána már csak az érettségi van hátra. De az utolsó hónapok a legnehezebbek úgy érzem, és már nem bírom. Teljesen ki vagyok közösítve, arra vagyok jó, hogy a hátam mögött legyen valami pletykatéma, hogy legyen kin röhögni, meg legyen kit utálni. 3 és fél évet kibírtam így, de mostanra sikerült besokallnom teljesen, utálok ilyen emberek közé járni. Főleg, hogy azt se tudom pontosan mi a bajuk velem, ez a legijesztőbb a dologban.

Hogyan bírjam ki a maradék időt?

2015. márc. 18. 16:39
 1/3 B.Katikaa válasza:
Téged bántanak? Ha igen,akkor mivel? Ne foglalkozz velük! Biztos,hogy vannak igaz barátaid. Velük legyél. Ezt a pár hónapot,féllábbal is kibírod:) kitartás!
2015. márc. 18. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már kibírta ezt a 3 fél évet, akkor ki kell bírnod ezt a rövid időt, ezt éltessen. Én azért megkérdezném az egyik osztálytárstól, aki nem annyira szemét, hogy mi a baj velük
2015. márc. 18. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy mi a bajuk veled, ezt akartam írni.
2015. márc. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!