Szerintetek bunkóság volt hogy kerek perec megmondtam az irodalom tanárnőmnek hogy engem nem érdekel az ő órája és az hogy egyáltalán beszél? 16/L
Jó nagy posztó vagy már nem azért.
Mert kell.... Menjél szakmunkásba ott nem kell....
De ne csodálkozz, ha utálni fog és pikkelni rád.
Meglátszik 16 éves kis tinipicsuka vagy.
Bunkóság volt, mert nem a tanárnő találja ki az anyagot, nem ő tehet róla, ha valamelyik korszak unalmas, vagy senkit sem érdekel.
Viszont ne haragudj, de iszonyat gyerekes vagy. Menj akkor szakmunkásnak, vagy utcasöprőnek, WC-s néninek, akkor ott nem kell ezeket tanulnod.
Tudod vannak olyan dolgok az életben, amelyekkel nem tehetsz mást, csak "lenyeled" őket. Ha utálod az irodalmat, szíved joga, de bunkó alpári csitrinek nem kéne lenni. Én meg a matekot utáltam világ életemben, mégis kötelező volt belőle érettségizni, és mégis lenyeltem, és leérettségiztem. Ennyi. Nem kell emiatt hisztizni, és a seggedet a földhöz vágni.
Arra viszont készülj fel, hogy az irodalom tanárnőd majd pikkelni fog rád, vagy épp a sz@rabb jegyet fogja neked adni. A gimnázium vagy szakközépiskola nem kívánságműsor. Gondolom tudtad, hogy itt kötelező irodalmat is tanulni. Sajnos nem csinálhatja mindig azt az ember, ami érdekli. Ugyanez lesz majd a munkahelyen is, ott is le kell sok mindent nyelned, mert ott ha durcás csitri módjára kijelented, hogy te ezt nem csinálod, mert nem érdekel meg minek, akkor szépen kirúgnak, aztán szevasz.
Örülj neki, hogy nem hívott ki felelni, és kaptál volna egy nagy egyest.
Olyan álomsuli és álommunkahely nincs, ahol mindig azt csinálhatod ami érdekel. Nem hobbiból jársz suliba.
Vagy te úgy gondoltad?
Engem is a matek,fizika, biosz szóval reál tárgyak érdekelnek jobban és pár dologban egyet is értek veled nem szeretek verset elemezni, és a nyelvtant sem szeretem túlzottan, magyar idegen nyelvben egyaránt... x))
De eddig még minden tanárommal tudtam finoman közölni, hogy én nem annyira szeretem az adott tárgyat, mert ezt meg ezt, ezért meg ezért, jobban szeretem, jobban megy stb.
Volt rá eset, hogy az egyikük megsértődött mert az adott órán mással voltam elfoglalva (fizika x))
De később megbeszéltem vele és nem haragudott.
A tanárok is megértik, hogy nem szeretheti mindeki az ő tárgyukat. Általában a humán tárgyasok, utlják a matekot, reált, a reálosok nem feltétlen a humánt, de van rá példa :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!