Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most löjem le magam?

Most löjem le magam?

Figyelt kérdés

Holnap megyün osztálykirándulásra,egész napra,de az a fele az osztálynak,akivel jóban vagyok nem jön. Már nem mondhatom vissza,de látom elöre,hogy nagyon rossz lesz..a többiek nem nagyon bírnak engem,mert olyanokkal barátkozok akiket utálnak. Már hallottam olyant,hogy rólam is tettek megjegyzéseket. Mit csináljak? a)legyek az osztályfönökkel egész nap(ami elég gáz)

b)legyek egyedül egész nap?(ez nagyon unalmas lenne)

c)legyek az utálatos osztálytársaimmal?(jaaaj)

d)vagy löjem le magam?

Komoly válaszokat kérek. Köszönöm!

2015. dec. 3. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az osztalyfönökkel lennek, vagy nem tudom baratkozni tudnal e valamelyik gyerekkel, ha nem,akkor ezek a lehetösegek közül az osztalyfönököt választam.többit meg sz*rd le.
2015. dec. 3. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez volt. Csak mi 3napra mentünk. A d,-t azonnal felejtsd el! Ha az of. Normális akkor az egész jó lehet. (A miénk nem az) Én próbáltam egyedül lenni, hiszen talán az a legjobb megoldás, de ketten rámtapattak, mivel nem voltak ott a barátaim így gondolták hogy akkor most másmilyen leszek és hasonlítani fogok rájuk :/. Mondanom sem kell nagynehezen leráztam őket és egyedül voltam. Szerintem vagy az ofoddal jársz jobban vagy azzal ha egyedül elvagy, esetleg zenét hallgatsz..
2015. dec. 3. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen légyszíves. De előtte várd meg még vége a havibajodnak, hogy csak egy lyukból folyjon a véred
2015. dec. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!