Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NINCS AUDIM! NINCS BMW-m! Sőt még csak cégvezető sem vagyok. Lőjem fejbe magam? 29/F
Én azon csodálkozok, hogy miért nem tetted már meg.
Tegyél egy szívességet és ne ide gyere sajnáltatni magad, jó?
És ezekkel mi a baj?Én sem vagyok cégvezető hanem középvezető egy külföldi cégnél és egy új Skoda Superb-vel járok.
27/f
Az előttem válaszoló parasztoknak üzenem, hogy néha talán szálljanak magukba és gondolják át, hogy miért írnak szemét hozzászólásokat!
A kérdezőnek: Bizonyára nagyon sokat csalódtál a nőkben, sajnos a mai világban a legtöbb embernek az anyagi dolgok számítanak, de hidd el, léteznek még olyan normális nők, akik nem ezt nézik. Talán rossz helyen keresgélsz, de mivel ennyire keveset írtál, csak arra tudok gondolni, hogy nem hétköznapi lányoknál próbálkoztál, hanem csini-bini plázacicákról álmodozol. Na, nekik tényleg csak Audi, Bmw és vastag pénztárca kell.
Rendes lányok igenis vannak, csak úgy, mint rendes férfiak. Ahhoz, hogy e kettő egymásra találjon, mindkettőnek a földön kell járnia és nem olyan igényeket támasztani, amit a másik nem tud kielégíteni.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!