Depressziós vagyok,3 éve (csak csúnyán tudnám megmondani, mennyire de mennyire) rosszul érzem magam. Most lőjem fejbe magam, vagy mi az istent csináljak?
25/l vagyok, szeptemberben mondták, hogy baj van
nem akarom leírni az egész élettörténetemet, csak tudni akarom, mi a franctól lehetnék jobban
(Ha írtatok valami javaslatot, kérelk, nézzétek meg, hogy mit írtam rá!)
kösz szépen
12 éves korod óta depressziós vagy?:-o
Egyébként a történetedet nem ártana tudni, mert nyilván a kiváltó okkal kéne kezdeni valamit, hogy megszűnjön a depressziód. Nem jársz pszichológushoz? Érdemben ő tudna segíteni. Gyógyszert szedsz rá? Ez utóbbit mondjuk nem javaslom..
fejbe azért ne lőd magad:)
De probálj mindig nyugodt lenni ha nem megy akkor is erőltesd meg magad hogy nem idegeskedsz.
pszihológust nem ajánlok,de annyit tudok segiteni hogy frontin 0,25..
Pszichiáterhez járok, kétféle gyógyszert kell szednem, de mivel rühellem és nem segít rajtam, ezért két hét múlva már nem kell szednem.
a kiváltó ok a család -> önbizalomhiány, megfelelési kényszer, miliőgondok, pályaválasztás miatti nézeteltérések.
De a család nem fog változni, nekem kell.
most elmegyek flangálni egyet, ilyenkor sok a nyári buli, vásár, koncertek, stb
ilyesmi programokat nem tudtok? vagy bármit, ami segíthetne a fent említetteken?
A kiruccanás a nyári buliba azt jelentette hogy elmentem a 10 perce lévő térre, nézegettem a bódékat, majd hazajöttem.
Az orvos mondta, hogy az alvászavar, esvészavar, állandó bűntudat, sírás, hangulatingadozások depresszióra utalnak.
Aki leírja a válaszában a problémáit az nem segített sokat.
Az, hogy kimozdultam itthonról -ami nekem nehezen megy- egy kicsit stabilizálta a lelkiállapotomat.
Vettem már be csonó gyógyszert, és mégsem patkoltam el. Magyarul nincs más kiút, minthogy kitaláljak valamit.
Kérdésem: hogyyan lehet kiláballni a depresszióból?
amúgy szeptemberben diagnosztizálták, de már sokkal korábban is fennálltak a tünetek
csak azt akarom, hogy vége legyen ennek az egésznek
Az alvászavar, esvészavar, állandó bűntudat, sírás, hangulatingadozások stb. panaszokra a szüleid elvittek pszichiáterhez, három éve tömnek gyógyszerekkel és le lett tudva a probléma??
Még mindig pszichoterápia, pszichológusi segítség a megoldás. Nem is értem ilyen fiatalon miért nem avval kezdtétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!