Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok,3 éve...

Depressziós vagyok,3 éve (csak csúnyán tudnám megmondani, mennyire de mennyire) rosszul érzem magam. Most lőjem fejbe magam, vagy mi az istent csináljak?

Figyelt kérdés

25/l vagyok, szeptemberben mondták, hogy baj van

nem akarom leírni az egész élettörténetemet, csak tudni akarom, mi a franctól lehetnék jobban

(Ha írtatok valami javaslatot, kérelk, nézzétek meg, hogy mit írtam rá!)

kösz szépen

2011. jún. 25. 17:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
sírás dühöngés közben elírtam, NEM 25, hanem 15 éves vagyok
2011. jún. 25. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:

12 éves korod óta depressziós vagy?:-o

Egyébként a történetedet nem ártana tudni, mert nyilván a kiváltó okkal kéne kezdeni valamit, hogy megszűnjön a depressziód. Nem jársz pszichológushoz? Érdemben ő tudna segíteni. Gyógyszert szedsz rá? Ez utóbbit mondjuk nem javaslom..

2011. jún. 25. 17:42
 3/12 kicsicsillag93 válasza:

fejbe azért ne lőd magad:)

De probálj mindig nyugodt lenni ha nem megy akkor is erőltesd meg magad hogy nem idegeskedsz.

pszihológust nem ajánlok,de annyit tudok segiteni hogy frontin 0,25..

2011. jún. 25. 17:42
 4/12 homo ludensz ***** válasza:
Miért már szereztél pisztolyt is? Mennyiért és hol?
2011. jún. 25. 17:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Pszichiáterhez járok, kétféle gyógyszert kell szednem, de mivel rühellem és nem segít rajtam, ezért két hét múlva már nem kell szednem.

a kiváltó ok a család -> önbizalomhiány, megfelelési kényszer, miliőgondok, pályaválasztás miatti nézeteltérések.

De a család nem fog változni, nekem kell.

most elmegyek flangálni egyet, ilyenkor sok a nyári buli, vásár, koncertek, stb

ilyesmi programokat nem tudtok? vagy bármit, ami segíthetne a fent említetteken?

2011. jún. 25. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Pszichoterápiával lehetne segíteni a problémáidon - habár kétkedek a depressziód súlyosságában, ha most elruccansz nyári buliba.. - ártani nem fog, ellenben a potyára szedett gyógyszerekkel.
2011. jún. 25. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Figyelj csak kiscsillag..a férjem 8 év jó házasság a születésnapom előtt közölte 3 napja, hogy el fog válni, mert szerinte kihűlt a kapcsolat.Most én is lőjem fejbe magam. Fiatal vagy még ahhoz, hogy depressziós legyél, mi lesz később.?
2011. jún. 25. 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:

A kiruccanás a nyári buliba azt jelentette hogy elmentem a 10 perce lévő térre, nézegettem a bódékat, majd hazajöttem.

Az orvos mondta, hogy az alvászavar, esvészavar, állandó bűntudat, sírás, hangulatingadozások depresszióra utalnak.

Aki leírja a válaszában a problémáit az nem segített sokat.

Az, hogy kimozdultam itthonról -ami nekem nehezen megy- egy kicsit stabilizálta a lelkiállapotomat.

Vettem már be csonó gyógyszert, és mégsem patkoltam el. Magyarul nincs más kiút, minthogy kitaláljak valamit.

Kérdésem: hogyyan lehet kiláballni a depresszióból?

amúgy szeptemberben diagnosztizálták, de már sokkal korábban is fennálltak a tünetek

csak azt akarom, hogy vége legyen ennek az egésznek

2011. jún. 25. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Az alvászavar, esvészavar, állandó bűntudat, sírás, hangulatingadozások stb. panaszokra a szüleid elvittek pszichiáterhez, három éve tömnek gyógyszerekkel és le lett tudva a probléma??

Még mindig pszichoterápia, pszichológusi segítség a megoldás. Nem is értem ilyen fiatalon miért nem avval kezdtétek.

2011. jún. 25. 22:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Két évig pszichológushoz jártam, majd jött a pszichiáter meg a gyógyszerek.
2011. jún. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!