Hamar eltelik két és fél év?
Teljesen magam alatt vagyok, hogy 5 éves gimit választottam és egy kalap f*s az egész. Az ég világon semmi értelme nem volt a nyelvi évnek a többi évnek meg még annyi sincs, viszont itt szenvedhetek még két és fél éven keresztül a nagy semmiért a helyett, hogy 4 évesbe mentem volna ahol jövőre már könnyes búcsúval eltakarodhatnék és nemkéne húznom az értékes időm ebbeb a sz*rfészekben.
SENKI NE MENJEN 5 ÉVES GIMIBE!!!
Hát figyelj, ha így állsz hozzá, akkor nagyon lassan fog eltelni a hátralévő 2,5 év. A múltba nem tudsz visszamenni, inkább próbáld kihozni a lehető legjobbat az egész helyzetből!😉
Azt mondják, hogy az ember egyik legjobb korszaka a gimis évei. Úgyhogy ne pazarold el ilyen kis semmiségekre!
Köszönöm a válaszokat :)
Hát, hogy őszinte legyek, az eddigi 11 év is mérhetetlneül lassan és rosszul telt és így a végefelé már nagyon "tülkön ülök". Amilyen gyorsan csak lehet vessünk már véget ennek és hadd menjek utamra... Ismerem magam és az utolsó évben nem akarok minden reggel sírva kelni, azzal a gondolattal, hogy "már szabad és boldog lehetnék de még mindig itt dagonyázok teljesen fölöslegesen. Még egy év mínusz az életemből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!