Mindenkitől csak azt hallom hogy pikk pakk október lesz és megszületik a kisbabám, de számomra olyan hihetetlen hogy tényleg ilyen hamar elérkezik vajon? Csak azt veszem észre hogy a hetek gyorsan telnek, de 40 hét nem tűnik kevésnek. :) Ti hogy voltatok vele? Számotokra is hamar eltelt?
Szerintem csak visszagondolva tűnik gyorsnak. A vége nagyon lassan tud telni, főleg, hogy nekem 42 hétig tartott a terhesség. :)
2014. márc. 14. 21:42
2/12 anonim válasza:
Hú de még milyen gyorsan, mintha több éve lett volna:-) Pedig csak 3 hós a babám:-))
2014. márc. 14. 21:49
3/12 anonim válasza:
Ismerös. Nekem 2 hónapos a fiam, és mióta megtudtam hogy terhes vagyok csak úgy repült az idö. Az utolsó 1 hónap ami csigalassúsàggal telik, addig és onnantól kezdve pedig szalad az idö.
2014. márc. 14. 22:04
4/12 anonim válasza:
Èn 27 hetes vagyok de ügy èrzem 27 ève vàrom ezt a gyereket...olyan messze van június!!!!
2014. márc. 14. 22:32
5/12 anonim válasza:
Az aktuális hét amiben vagyok, és ami még előttem áll, az rengetegnek tűnik, főleg hogy egyre nehezebben mozgok, egyre kényelmetlenebb a pocakom. Ami már eltelt, az gyorsnak tűnik :) 32 hkm
2014. márc. 15. 07:11
6/12 anonim válasza:
Én is az októbert várom. :) Amúgy első terhességemből kiindulva én akkor úgy éreztem, és így visszagondolva is, hogy az első fele telt el nagyon lassan. Nem győztem várni már a genetikai UH-kat meg stb. Aztán a 20. hét után már "beindult" az idő, és az úgy hipp-hopp elment. Emlékszem mindig "rácsodálkoztam", hogy hu, már 24 hetes vagyok, nah már 28, aztán már fuu mindjárt szülök. :)))
Most 10 hetes vagyok, és most is cammogósnak érzem így az elejét. :)
2014. márc. 15. 07:31
7/12 anonim válasza:
Sziasztok . Én 14.hétben vagyok,eddig gyorsan telt az idő igy vissza tekintve. de most megint 4 hét az uhig, ezek a kritikus idők ugymond :D mi a szeptembert várjuk nagyon :) boldog babavárást és kellemes hétvégét nektek kismamik :)
2014. márc. 15. 09:13
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez sokban függ attól,hogy ki hogy érzi magát terhesség alatt.Nekem már 18hetesen a köldököm felett volt 3ujjnyival a méhem,mert elöl és fent fekvő lepényem van.Ez az érték 28hetesnek felel meg.Tehát kb.10héttel vagyok "nehezebb" és nagyobb is.
Ez nagyon akadályoz mindenben és végig így volt.
Nekem nem megy olyan hamar mint az előzőek:(
2014. márc. 15. 10:34
9/12 anonim válasza:
Egyrészt nagyon rövidnek, másrészt meg nagyon hosszúnak tűnik. Visszagondolva most volt augusztus, amikor megcsináltam a tesztet :D
Pont ma beszélgettünk a férjemmel, hogy a hátralévő 7-8 hét egyrészt iszonyú kevésnek, másrészt meg rettentő soknak tűnik :D
2014. márc. 15. 10:57
10/12 anonim válasza:
Nekem az első 16 hét borzalmasan lassan telt, meg az utolsó egy hónap. Viszont a közepe tényleg gyorsan telik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!