Hamar eltelik ez a 9 hónap?
Mindenkitől csak azt hallom hogy pikk pakk október lesz és megszületik a kisbabám, de számomra olyan hihetetlen hogy tényleg ilyen hamar elérkezik vajon? Csak azt veszem észre hogy a hetek gyorsan telnek, de 40 hét nem tűnik kevésnek. :) Ti hogy voltatok vele? Számotokra is hamar eltelt?
9hkm
Nekem is az eleje és a vége lassan telt a közepe gyorsan.
Bár nálam ez azért volt, mert az első 14 hétben rosszul voltam napi 24 órában, ráadásul az első 12 hétben barnáztam is néha, úgyhogy nagyon stresszes volt, alig váltam, hogy a II. trimeszterbe léphessek és némileg megnyugodhassak. Aztán a 24 héttől elkezdett keményedni a hasam, akkor paráztam jó pár hétig, hogy nehogy koraszülés legyen. De ahogy egyre nőtt a lányom és ugyebár az életben maradási esélyei is szépen nőttek bármi is lesz, így elkezdett jobban telni az idő, ahogy megnyugodtam. Aztán a 34 héttől már megint nagyon lassan telt, mert egyre nehezebb volt az élet nagy pocakkal (hatalmas pocakom volt, 32 hetesen már mindenki aki nem volt jobban benne, kérdezgette, hogy ugye már a nemsoká szülök) A munkát is abba kellett hagynom, mert nagyon fájt a derekam és görcsölt a hasam az egész napos üléstől. Úgyhogy onnantól vánszorgott az idő, a 37. héttől meg pláne. Alig vártam, hogy kinn legyen, minden nap csüngtem az időjárás jelentésen, hogy hátha jön egy hideg front, ami kitessékeli a kisasszonyt...de nem jött, az istennek sem :)
Aztán egy melegfront első napján mégiscsak megindult 39+6 héten...
Szóval összességében azért elég hosszú idő az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!