Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. és 16. heti uh-ok...

A 12. és 16. heti uh-ok között eltelik egy hónap. Hogyan lehetek biztos benne, hogy eközben is minden rendben zajlik?

Figyelt kérdés

A hányingeres rosszullétek elmúltak, a hasam néha görcsölget, de nagy növekedést nem tapasztalok.

Hogyan lehetek benne biztos, hogy jól van a babám?

2008. nov. 6. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogyan lehetsz benne biztos........én elárulom, hogy sehogy. Amíg a kicsi a pocakodban van, addig minden nap bizonytalan, akkor valamelyest jobb mikor már érzed hogy mozog, mert akkor már minden nap ad életjelet magáról. A vizsgálatok során kiderül hogy megfelelően fejlődik, de akkor ér véget a türelmetlen várakozás mikor már magadhoz ölelheted.

Azért ne félj, a természet úgy alkotta meg a dolgokat hogy a kicsik, ha édesanyjuk vigyáz magára, rendesen eszik,iszik, pihen, mozog ők szépen fejlődnek a védelmező meleg pocakban. Ha első babád van akkor a 18-20 dik héten már érezni fogod hogy mozog és az megnyugtató lesz.

Boldog babavárást!!

Egy kétgyermekes anyuka

2008. nov. 6. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is eszembe jut néha.De optimistának kell lenni, és nem szabad rosszra gondolni, biztos, hogy jól van...Én is 14 hetes vagyok, és szoktam ilyenekre gondolni.Alig várom, hogy mozogjon...
2008. nov. 6. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egész terhességem alatt aggódom: először, hogy ne csak üres petezsákom legyen, aztán, hogy legyen szívhang, utána a down szűrés, majd a 18. heti genetika. Mindig azt mondtam, na ha ez a vizsgálat meglesz, akkor majd megnyugszom. ÁÁ, dehogy. Most épp azon izgulok, hogy ne szülessen túl korán, mert nagyon keményedek, ha meg elérem a 37. hetet, akkor meg azon fogok izgulni, hogy a születésével is minden rendben legyen. És csak azután kezdődik a gyermeknevelés... :)
2008. nov. 6. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Aztán a 24. héten lesz és utána csak a 32. hét uh ez az óriási idő. Sajnos a tb csak 4 uh-t támogat.
2008. nov. 6. 07:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ráadásul a 16.héten nem szokott lenni uh :(

16.héten van az AFP vérvétel, és annak az eredményével szoktak menni a következő ultrahangra, ami kb 18-20.hétre esik.

Én azért, hogy megnyugodjak ebben az időszakban, elmentem 4D ultrahangra!

Ne izgulj, a babád biztos jól van!

2008. nov. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!