A 12. és 16. heti uh-ok között eltelik egy hónap. Hogyan lehetek biztos benne, hogy eközben is minden rendben zajlik?
A hányingeres rosszullétek elmúltak, a hasam néha görcsölget, de nagy növekedést nem tapasztalok.
Hogyan lehetek benne biztos, hogy jól van a babám?
Hogy hogyan lehetsz benne biztos........én elárulom, hogy sehogy. Amíg a kicsi a pocakodban van, addig minden nap bizonytalan, akkor valamelyest jobb mikor már érzed hogy mozog, mert akkor már minden nap ad életjelet magáról. A vizsgálatok során kiderül hogy megfelelően fejlődik, de akkor ér véget a türelmetlen várakozás mikor már magadhoz ölelheted.
Azért ne félj, a természet úgy alkotta meg a dolgokat hogy a kicsik, ha édesanyjuk vigyáz magára, rendesen eszik,iszik, pihen, mozog ők szépen fejlődnek a védelmező meleg pocakban. Ha első babád van akkor a 18-20 dik héten már érezni fogod hogy mozog és az megnyugtató lesz.
Boldog babavárást!!
Egy kétgyermekes anyuka
Ráadásul a 16.héten nem szokott lenni uh :(
16.héten van az AFP vérvétel, és annak az eredményével szoktak menni a következő ultrahangra, ami kb 18-20.hétre esik.
Én azért, hogy megnyugodjak ebben az időszakban, elmentem 4D ultrahangra!
Ne izgulj, a babád biztos jól van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!