Mindenhol mondják hogy az utolsó év eltelik hamar, de a 11. is gyorsan megy?
Nekem már a 10 is gyors volt :D
Attól függ milyen a társaság és te hogy veszed ki belőle a részed. Mert nyilván ha magadnak való vagy, nem vagy benne a buliban, nem hülyültök a többiekkel akkor lassú. De ha jól érzitek magatokat hamar elrepül.
Azért általában a 12.re mondják mert akkor lehet hogy nem látják többet egymást az osztálytársak és mindenki igyekszik minél többet lenni a többiekkel. Tehát gyorsabban telik az idő :D
Én az utóbbi kb. 3-4 évben szinte semmit sem csinálok, de ezek az évek mentek el a leggyorsabban (amit úgy észre is vettem, hogy tényleg gyors volt). Én speciel még ott tartok, hogy most lettem 14, de amúgy meg mindjárt 18 leszek... :'D Én is most megyek 11.-be, de 100%, hogy egy szempillantás alatt el fog menni az is.
Az érettségit de nem várom, de az is hamar itt lesz....
Én is magamnak való vagyok, most érettségiztem, 12-be új osztályba kerültem, jobban elfogadtak és hamar elrepült ez az év mert szerelmes voltam, igaz reménytelenül. De ez az év tényleg egy álom volt az előző 3-hoz képest:)
Az előbbi 3 keservesen lassan telt le, nincs is semmi jó emlékem:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!