Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindenhol mondják hogy az...

Mindenhol mondják hogy az utolsó év eltelik hamar, de a 11. is gyorsan megy?

Figyelt kérdés
mert nekem pl a 9. kész kín volta 10 is hosszú volt....egyedül még általánosba a 8. osztályt éreztem nagyon rövidnek
2015. júl. 26. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem már a 10 is gyors volt :D

Attól függ milyen a társaság és te hogy veszed ki belőle a részed. Mert nyilván ha magadnak való vagy, nem vagy benne a buliban, nem hülyültök a többiekkel akkor lassú. De ha jól érzitek magatokat hamar elrepül.

Azért általában a 12.re mondják mert akkor lehet hogy nem látják többet egymást az osztálytársak és mindenki igyekszik minél többet lenni a többiekkel. Tehát gyorsabban telik az idő :D

2015. júl. 26. 21:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindenbe kiveszem a részem annak ellenére hogy nem bírom őket :D
2015. júl. 26. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Én az utóbbi kb. 3-4 évben szinte semmit sem csinálok, de ezek az évek mentek el a leggyorsabban (amit úgy észre is vettem, hogy tényleg gyors volt). Én speciel még ott tartok, hogy most lettem 14, de amúgy meg mindjárt 18 leszek... :'D Én is most megyek 11.-be, de 100%, hogy egy szempillantás alatt el fog menni az is.

Az érettségit de nem várom, de az is hamar itt lesz....

2015. júl. 26. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az a tényező, ami miatt lassan telik az idő... Nekem pl. az volt, hogy nem voltak barátaim, ez 10. végén megoldódott, utána repült az idő. Később visszatekintve jobban kihasználhattam volna a gimis éveket, mert kb. annyi volt csak a célom, hogy túléljem, de így nem maradt sok emlékem ezekből az évekből.
2015. júl. 26. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. is pokolian hosszú volt. :D
2015. júl. 27. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a hülyülésen múlik a dolog, hiszen pl tanórán egyáltalán nem számít, hogy ki magának való és ki nem. Az iskolai nap 80%-a pedig tanórából áll. Az utolsó év azért telik el hamar, mert egyrészt rövidebb, mint a többi, másrészt több program is van, amire készülni kell, mint a szalagavató és az érettségi.
2015. júl. 27. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
11. jobb volt, mint a 10., kegalábbis számomra,
2015. júl. 27. 04:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is magamnak való vagyok, most érettségiztem, 12-be új osztályba kerültem, jobban elfogadtak és hamar elrepült ez az év mert szerelmes voltam, igaz reménytelenül. De ez az év tényleg egy álom volt az előző 3-hoz képest:)

Az előbbi 3 keservesen lassan telt le, nincs is semmi jó emlékem:((

2015. júl. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!