Betört a Galaxy S4-em kijelője. Azt mondják mindenhol, hogy csak egyben cserélik az érintőpanellel. (65ezer Ft) Ebayen minek árulnak akkor csak üveget ha egyszer nem lehet kicserélni?
2013. szept. 19. 15:42
1/7 anonim válasza:
Mert az macerásabb. Gondolom egybe vannak ragasztva, és szét kell szedni. De egy ügyesebb kezű simán cseréli.
2/7 A kérdező kommentje:
hát akárhol kérdeztem,azt mondták hogy nem lehet,mert megkarcolja az érintőpanelt,meg ilyenek
2013. szept. 19. 16:01
3/7 anonim válasza:
Célszerűbb egyben kicserélni mert egy kaliberű telefonnál elég bénán tud kinézni egy trágya munka.Add be szervízbe,kicserélik rendesen,nem barkácsolás útján.
4/7 A kérdező kommentje:
hát az lesz,bár kicsit sokallom kifizetni a telefon árának egynegyedét ismét..
2013. szept. 19. 17:37
5/7 anonim válasza:
legközelebb köss biztositást..
ha csak üveget cserélnek, beszáll a por az üveg és a kijelző közé, levegős lesz, és a ragasztó sem gyári minőségű
emiatt pedig szarabbul fogja kezelni az érintéseket
6/7 A kérdező kommentje:
én kötöttem volna,de még a tmobileos csaj mondta hogy nem éri meg...de megütném
2013. szept. 19. 20:27
7/7 anonim válasza:
T-mobilosokra sose hallgass! Ilyen árkategóriájú telefonokra mindenképp megéri.. ha mást nem, a biztositás lejárata előtt megáztatod a kádban, és kapsz egy 0 perceset, amit 10 ezerrel drágábban tudsz eladni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!