Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem érzed, hogy nagyon hamar...

Nem érzed, hogy nagyon hamar eltelik egy nap?

Figyelt kérdés
Borzasztó, nem csinálok szinte semmit, és már azt veszem észre, hogy vége a napnak. Amikor tanultam a vizsgákra is csak azt vettem észre, hogy már este nyolc van és még mindig alig tudok valamit pedig reggel óta tanulok. De persze észre sem vettem, hogy ennyire repül az idő. Veletek is van ilyen? Lehet ez ellen tenni valamit? 21/L
2011. jan. 25. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van.. Talán kis változatossággal lehet ellene "tenni".
2011. jan. 25. 21:16
 2/16 anonim válasza:
100%
én is így érzem... :D elég gyorsan telnek a napok. :D
2011. jan. 25. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Dolgozz napi 12 órát, úgy hogy oda-vissza másfél óra az út. Csak az a kicsi alvás fog erepülni gyorsan garantálom.
2011. jan. 25. 21:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyisnem!Nekem sokszor inkább az tűnik fel,hogy megint itt a hétvége,eltelt egy hét.Pedig nekem a hétköznapjaim elég mozgalmasak,korán kelek,3ig suli,aztán van amelyik nap tánc van,van amikor megyek melózni,van,hogy apához megyek fel,vagy a nagyihoz segíteni.Péntek este megint meló,hétvégén meg hulla vagyok,2 napig alszom,meg döglök,azért ez meg el a leggyorsabban:D
2011. jan. 25. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De igen.

Nagymamámmal beszélgettem erről, ő azt mondja, hogy ahogy öregszünk, egyre gyorsabbnak érezzük az időt. Neki már egy év telik úgy el, hogy szinte észre se veszi, és "jé, már megint karácsony van?". Szóval szokni kell a dolgot :)

2011. jan. 25. 21:20
 6/16 anonim ***** válasza:

De...épp azt érzem...

most pont vizsgaidőszakom van és egész nap tanulok...csak azt veszem észre, hogy már megint este késő van és már nem bírok tanulni...pedig egész nap mást se csinálok, enni is csak szűken...

Épp most mikor bekapcsoltam a gépet azon gondolkodtam, hogy holnap 6-kor vagy 7 kor keljek tanulni, mert a nap ugyebár rövid lesz:-S

a napok hosszával egyébként máskor nincs bajom...

max ha a páromnál vagyok és elrepülnek az órák

2o-L

2011. jan. 25. 21:22
 7/16 anonim ***** válasza:
DE! Pont a napokban gondolkodtam ezen...
2011. jan. 25. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is mostanában gondoltam erre. Ha tanulok, akkor is elrepül az idő, ha nem csinálok semmit, ugyanúgy. Nem tudom mit lehet ellene tenni, de én egyelőre örülök neki. :)
2011. jan. 25. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi, írhattok még :) Én annyira nem örülök neki, mert úgy érzem, hogy feleslegesen létezek, alig csinálok valami hasznosat mert nincs idő. Pedig annyi tervem van egy napra.
2011. jan. 25. 21:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem értem én az embereket. Én mérnök-informatikus szakon vagyok és egy vizsgára kb 1 délutánt tanulok és megvan 4-es mindig. Hova jártok ti, hogy éjjel nappal tanulni kell?
2011. jan. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!