Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem érzed, hogy nagyon hamar...

Nem érzed, hogy nagyon hamar eltelik egy nap?

Figyelt kérdés
Borzasztó, nem csinálok szinte semmit, és már azt veszem észre, hogy vége a napnak. Amikor tanultam a vizsgákra is csak azt vettem észre, hogy már este nyolc van és még mindig alig tudok valamit pedig reggel óta tanulok. De persze észre sem vettem, hogy ennyire repül az idő. Veletek is van ilyen? Lehet ez ellen tenni valamit? 21/L
2011. jan. 25. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen gyorsan eltelik a nap. Reggel 8-kor kelek esetleg elmegyek apámhoz, 2-re itthon vagyok, kicsit netezek, 4-kor hazaér anyám, csinálunk kaját kb 6-kor beszélgetek barátnőmmel utána fürdés és alvás.
2011. jan. 25. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Én spec. pszichológiát végzek...feszt tanulok vizsgaidőszakban,nem is nehéz a felfogóképességem viszont k.va nagyok a követelmények jobb jegyért...

3 napja reggeltől estig tanultam, és holnap is azt tervezem, ezt nem csak mondom, így is van..

előző héten is ez volt és jövő héten is ez lesz...ez van:-S

kérdező bocs, tudom nem ez volt a kérdés

2011. jan. 25. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

A válasz megírásának időpontja: ma 21:29

Mert te egy zseni vagy. :d

2011. jan. 25. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Az éjszaka telik el hamar, az alvóidőm. Reggel fél 6-kor felkelek, megcsinálom a házi teendőket, és elindulok a 7 órás busszal. Zötykölődöm egy órát, majd 8-tól 5-ig dolgozom, nem mondhatnám, hogy repül közben az idő. Az 5 órás busszal hazazötyögök újabb egy órát, és 6-ra otthon is vagyok hullafáradtan. Evés, fürdés, gyerekfürdetés, játék, és máris este 8 óra van, erőm nulla. Bezuhanok az ágyba, és alig alszom el, amikor már megint kipattan a szemem, és nini, 5:30... Újabb nap. Tehát én pont fordítva látom ezt a dolgot.

Akkor telik gyorsan a nap, ha monoton feladatot kell végezni. Ilyenkor a változatosság segít.

2011. jan. 26. 07:08
 15/16 anonim válasza:

ha veszélyeztetett terhes vagy itthon egy örökmozgó 3 évessel segítség nélkül, és alig várod hogy elteljen még 2 hónap hogy baj nélkül szülhess, lelassulnak majd a napok...

ne érts félre nem kívánok ilyet :) jók a napjaink, csak jó lenne ha most is úgy pörögne az idő (amúgy így voltam vele én is mindig, ezelőtt) mint ahogy írod :)

23 éves anyuka-kismama :)

2011. jan. 26. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Keress egy unalmas munkát.Meglátod megáll az idő.

Tapasztalat :)

2011. jan. 26. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!