Nem érzed, hogy nagyon hamar eltelik egy nap?
Én spec. pszichológiát végzek...feszt tanulok vizsgaidőszakban,nem is nehéz a felfogóképességem viszont k.va nagyok a követelmények jobb jegyért...
3 napja reggeltől estig tanultam, és holnap is azt tervezem, ezt nem csak mondom, így is van..
előző héten is ez volt és jövő héten is ez lesz...ez van:-S
kérdező bocs, tudom nem ez volt a kérdés
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
Mert te egy zseni vagy. :d
Az éjszaka telik el hamar, az alvóidőm. Reggel fél 6-kor felkelek, megcsinálom a házi teendőket, és elindulok a 7 órás busszal. Zötykölődöm egy órát, majd 8-tól 5-ig dolgozom, nem mondhatnám, hogy repül közben az idő. Az 5 órás busszal hazazötyögök újabb egy órát, és 6-ra otthon is vagyok hullafáradtan. Evés, fürdés, gyerekfürdetés, játék, és máris este 8 óra van, erőm nulla. Bezuhanok az ágyba, és alig alszom el, amikor már megint kipattan a szemem, és nini, 5:30... Újabb nap. Tehát én pont fordítva látom ezt a dolgot.
Akkor telik gyorsan a nap, ha monoton feladatot kell végezni. Ilyenkor a változatosság segít.
ha veszélyeztetett terhes vagy itthon egy örökmozgó 3 évessel segítség nélkül, és alig várod hogy elteljen még 2 hónap hogy baj nélkül szülhess, lelassulnak majd a napok...
ne érts félre nem kívánok ilyet :) jók a napjaink, csak jó lenne ha most is úgy pörögne az idő (amúgy így voltam vele én is mindig, ezelőtt) mint ahogy írod :)
23 éves anyuka-kismama :)
Keress egy unalmas munkát.Meglátod megáll az idő.
Tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!