Mit kellett volna mondanom egy volt egyetemista évfolyamtársamnak aki a phd-t is elvégezte, amikor a teszkóban a pénztárban ülve találkozunk? Kinek volt kínosabb nem tudom.
Egyetemen volt egy csoporttársam aki nagyon hajtott. Még a bolognai rendszer előtti képzés, az 5 éves képzést 4 alatt végezte el, annyi vizsgát bepakolt magának. Eredményei mindig a maxok. Én meg 6 év alatt, és sok tárgyból éppenhogy sikerült a vizsga. Egyetem után mindketten jelentkeztünk azonos helyen levő doktori iskolába. Őt felvették, engem nem. A felvétel/elutasítás oka uaz: az államvizsga eredménye. Őneki jó volt, nekem nem. El is végezte.
Minap állok sorba a teszkóban, és ki ül a pénztárban?
Hát nem tudtam mit mondani és azt se tudom hogy kinek volt kínosabb a szitu. Azt se tudom hogy került diplomával + doktorival a pénztárba, de vannak sejtéseim, én is voltam bolti eladó meg bizt őr egy időben. Ha nincs más, akkor ez van. Valamiből élni kell. Csak nekem nincs doktorim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!