Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más egyetemista is van igy?...

Más egyetemista is van igy? (kerülnek)

Figyelt kérdés

Első éves egyetemista vagyok, az elején nagyon tetszett minden, hamar összehaverkodtam egy csajjal az osztályomból, majd összekapartunk úgymond egy kisebb lány társaságot az osztályunkban. Nincs bajom a többiekkel sem amúgy, de a vagányabb emberekkel sosem találtam meg a közös hangnemet, igyhát elvagyunk egymás mellet és ennyi.

Eleinte (közös licibe jártunk) egy fiú infó órán folyton mellém ült, mivel mondhatni engem ismert stb stb aztán meg a második harmadik héttől kezdve már nem ült mellém, sokszor ültem egyedül, majd vándoroltam egyik-másik ember mellé, folyton azt kérdezgetve hogy "szabad-e". Bántott a dolog mert mellém magától egyszer tán ült valaki, a többi esetben ha én nem ülök át máshoz, egyedül ültem volna.

Ma órán is annyira bántott a dolog és rosszul éreztem magam amiatt, hogy (ugye az osztályban össze vannak tolva a padok, tehát 3 hosszú sor van a katedrától nézve) és direkt beültem középre a második sorba, gondoltam igy nem tudnak elkerülni és mellém is ül valaki. Hát, a fennt emlitette fiú 3 székkel odébb ült, másik csaj (akivel történetesen jóban vagyok pedig, ezért nem értem) egy székkel arrébb, tehát ültem középen egyedül, mert mellettem senki sem ült se jobb, se bal oldalon. Igen, nagyon bánt a dolog, de nem értem miért...

Leszögezném : nem vagyok ronda lány, ennyi önbecsülésem még maradt, tisztálkodom rendesen, mindig tiszta vagyok és jó illatú (mert a végén már erre is gondoltam hogy vajon azért mert büdős lehetek?)-ezt kizártam.

Annyi hogy nem vagyok az a nagy dumagép, de ha épp beszélgetek valakivel, simán eltudunk dumcsizni...

Bánt, és szörnyen rontja az önbizalmam ez a dolog... :(

2015. jan. 6. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A) Látszik rajtad, hogy KÉTSÉGBEESETTEN akarod, hogy ne legyél egyedül

és/vagy

B) A többi diák nagyobb személyes térre vágyik, mint te.

Amúgy is szétszórtan ülnek, vagy csak téged kerülnek?

2015. jan. 6. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel ez a két ember akivel valamilyen kapcsoltaban vagy a közeledben ült, ezért szerintem nincs túl nagy baj. Ülhettek volna másik sorba is.

Szoktatok beszélgetni? Szerintem ezt kéne.

Mindenki szellősen ül vagy csak körülötted?

nálunk két srác jóban van, mégis mindig kihagynak maguk közt egy széket és odateszik a táskát.

2015. jan. 6. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a benyomásom, hogy nem mersz barátkozni, ezért melléd ülnek kezdetben az emberek, amíg számukra is mindenki új. De aztán ők találnak társaságot, te viszont nem.
2015. jan. 6. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
aki nem tud besézlgetni anank nem is fogják keresn ia társaságát
2015. jan. 6. 21:18
 5/5 anonim válasza:

Találj ki valamit amiről lehet velük beszélgetni, és facilitálj így egy beszélgetést, akár idegenekkel isl, akármiről. Nekem több barátom is lett így az egyetemen, hogy valami apróság miatt megszólítottam aztán elkezdtünk beszélgetni végül bemutatkoztunk. Az egy jó módszer lehet, ha kérdezel. Tegyél fel egy akármilyen kérdést, pl. hogy neked is kínai amiről ez a tanár beszél?

Vagy azoktól az emberektől aki nem ülnek melléd kérdezd meg, lenne-e kedvük egyetem után közösen csinálni valamit...

2015. jan. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!