Az ciki, vagy "gáz", ha én egyáltalán nem iszom alkoholt? Még csak sört sem, alkoholmenteset sem.19/F
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 11:52
1/9 anonim válasza:
Én sem iszom, tehát nekem nem gáz :D
2/9 A kérdező kommentje:
akkor jó :D mert régebben a szobatársam kínált sörrel, elfogadtam, mondván ne vegye sértésnek, és még egy pohár sörtől is megszédültem :D mert sosem iszom :D
2014. dec. 30. 11:55
3/9 anonim válasza:
Engem kínálhatnak, nem szeretem, tehát maximum is 1-2 kortyot tudok meginni bármiből :D
4/9 A felhasználó válasza:
A "ciki-e ha xy" kérdések sokkal gázabbak mint a nem piálás.
5/9 anonim válasza:
én meg túlságosan is szeretem főleg a sört
na mindegy, nem vagyunk egyformák :D
6/9 anonim válasza:
Én meg csak a sört szeretem, semmi egyéb töményet.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sokan még büszkék is rá, ahogyan én is.
8/9 anonim válasza:
4-esnek igaza van. Minden addig ciki, amíg nem jön egy magabiztos ember, aki szintén így gondolja, de akkor már ciki lesz felvállalni, hogy te is végig így gondoltad, csak nem mertél szólni. Amúgy a szememben nem gáz. 21/N
9/9 anonim válasza:
Az gáz, ha befolyásolható vagy, és azért iszol, mert más is iszik, és hogy nehogy "gáz" legyél.
Az gáz, ha nem mered elmondani a véleményed.
És az is gáz, ha alkohollal/cigarettával mérgezed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!