Nagyon ciki az, hogy ilyen alacsony vagyok?
16 éves fiú vagyok,hamarosan 17 leszek és 165 centi magas...Nagyon megszívtam.Egy szánalmas törpe lettem.Ekkora magassággal szenvedés az élet,mindenki magasabb nálam.Nem is lesz így soha barátnőm,soha nem fognak tisztelni,mintig csak egy kisfiú leszek.
Szerintetek ciki,hogy ekkora vagyok?Megnézitek az ekkora embereket az utcán,hogy milyen kicsik?
ne viccelj már(((
hagyd aabba ezt a buta önsajnálatot de gyorsan!
ilyen módon parázhatna a szőkehogy , miért nem barna stb...
viszont ha igy gondolkodsz tényleg kisfiu maradsz(
egyáltalán nem alacsony a 165 cm.
mihez kell létra magasnak lenni? jajjjj Te!!!
a magasaknak szeirnted mi és mennyivel jobb?
foglalkozz a jól tulajdoságaiddal,erősitsd magadban azokat.
De honnan a fenéből veszik az emberek hogy 165cm nem alacsony? 173cm vagyok, 10-ből 9 férfi magasabb nálam, hát akkor a 165 cm hogy a fenében ne volna alacsony mikor a 173 centi is az? 180 körül határoznám meg az átlagot. Tök mindegy, hogy hány híres ember volt alacsony, tudtak valami extrát, amit mi nem, ezáltal kitűntek a tömbegből. Mivel mi alacsonyak nem tudunk semmivel kitűnni, mindig el fognak taposni mások. Másrészt hogy kezdődik egy nő társkereső hirdetése: min. 180cm. Ennyi.
Nem gáz, nem ciki, genetika. Ezzel a magassággal kell boldogulnod, nem tudsz ellene mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!