Nagyon gáz ha egy lány alacsony?
Figyelt kérdés
Én 155centi vagyok... nagyon kicsi.. szerintetek ez nagyon gáz?? nem kellek egy fiúnak sem...2014. febr. 12. 17:52
1/18 anonim válasza:
attól függ:
-hány kg vagy?
-milyen az alkatod?
2/18 anonim válasza:
Én kifejezettem kedvelem az alacsony pici törékeny lányokat - ha amúgy helyes, pedig én 182 cm vagyok. :D
3/18 anonim válasza:
Ha tizenéves vagy, vagy huszonéves, még nőhetsz. Én még 30 évesen nőttem 2 centit. Lehet amúgy kompenzálni magassarkúval, meg csinos ruhával, sminkkel.
5/18 anonim válasza:
Nem, nem gáz. Te ekkora vagy, és ennyi. Ugyan mit tudsz ellene vagy érte tenni? Felveszel egy magas sarkú cipőt.
Neked cm-ben és felfelé nézve rettenetesen nagy a választékod.
Az a gáz, amit a 2-es írt: 182 cm-sként olyan magasságú csajra hajtana, akik egy 165-170-es pasihoz is remekül passzolna. Annak a csajnak, aki viszont 180 cm, nem sok választása marad, ha elmarják előle a magas pasikat az alacsony csajok.
7/18 anonim válasza:
Egy nő inkább alacsony legyen mint 2m.
8/18 anonim válasza:
5.
Szóval akkor szerinted én csak a 180 centis csajokra hajthatok, mert elveszem a 160-170 paiktól az alacsony csajokat, illetve a magas nőknek így nem jut senki? :D
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! mindenkinek ment a zöld pacsi:D
1. válaszoló: 41kg vagyok és 155cm és amúgy akkor ez már kövér?? :(
2014. febr. 12. 18:45
10/18 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér, szerintem ez olyan normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!