Nem vagyok túl alacsony? Bőv lent
Figyelt kérdés
14 leszek és csak 158 cm vagyok :'( mindig fiatalabbnak néznek és már nagyon zavar. ehhez persze vékony vagyok és az alakom is nagyon jó, de zavar hogy mindenhol én vagyok a pici és mindenki túl nő rajtam.
hetente 6-7 órát sportolok intenzíven.
nem tudnék valahogy megnőni?
14/l
2013. febr. 2. 23:18
1/8 anonim válasza:
17 éves leszek, és 157 cm vagyok, kissé teltebb, a mellbőségem is nagyobb, magasabb már nem hiszem hogy leszek, de ez van, el kell fogadni :) én nem tudok olyan módszerről ami használna is, és nem vágná tropára az egészségedet.
2/8 anonim válasza:
Ez kódolva van hogy ki mekkora lesz. Még nőhetsz de lehet hogy csak pár cm-t fogsz már. A 160-165 cm normál nöi magasság. Nem vagy alacsony. Hidd el több bajod lenne abból ha mondjuk 180 cm lennél. Az meg hogy fiatalabbnak nézell ki hát késöbb ennek még örülni fogsz. Nyugi rengeteget fogsz változni a köfvetkező pár évben. Még csak most vagy a gyerekkor és a felnötté válás határán.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) mentek a zöld kezek.
2013. febr. 2. 23:54
4/8 anonim válasza:
Még felnőtt nőknek is nagyon jó magasság 158 centi!
5/8 anonim válasza:
Én 4.-es korom óta 155 cm vagyok és most vagyok 9.-es.. Én szeretek ilyen pici lenni mert így bármikor vehetek fel magassarkú cipőt :) Ha meg piszkálnak csak annyit kell mondani hogy a jóból keveset adnak :))
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, mentek a zöld kezek.
utolsó: köszi a tippet! (y)
2013. febr. 3. 12:49
7/8 anonim válasza:
Az alacsony fiúk álma vagy. Később tényleg örülni fogsz, hogy mindig lesz ruha/cipő a méretedben.
Én 14 éves korom után olyan 5 cm-t nőttem, persze ez nem törvényszerű, csak hogy kb mire számíthatsz. :)
8/8 anonim válasza:
én 19 leszek és 155 cm :D sebaj ;) jóból csak kicsit adnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!