Az normális, hogy 13 éves lány létemre 155 cm vagyok? Az osztálytársnöim mind 164,165cm. Ek, vagy magasabbak.
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 13:25
1/9 anonim válasza:
15 éves vagyok és még mindig 155 cm vagyok...
4/9 anonim válasza:
mindenkinek más más a "méretei" neked pl. az hogy 155 cm magas vagy.
lehet majd megnősz 180-190 cm-re de most ekkora vagy de lehet hogy maradsz ilyen..
mindenkinek máshogyvan meg ez benne van a saját DNS-ed ben
5/9 Fancsi24 válasza:
Nekem a legjobb barátnőm 155cm magas és 13 éves szerintem tök normális hogy csak 155cm vagy nálunk az osztályba van 147cm magas lány is és egy fél évvel idősebb nálunk.
6/9 anonim válasza:
lux95-nek igaza van. Genetika. Én 16 éves vagyok, és 161 centi. A helyedben örülnék, hogy ekkora vagyok. A te kordban alig voltam 150.
7/9 anonim válasza:
Én 159cm vagyok,három év alatt szinte nem is nőttem,max. 1-2cm-t.Tök átlagos a magasságod és még nőhetsz is!:)
15/L
8/9 Samsung_j5 válasza:
Igen normàlis az en osztalytàrsam 12 eves ès 164 cm körülbelül
En megcsak ès 159 cm ès 13 èves
9/9 anonim válasza:
20 éves vagyok és 145 cm. Azt hiszem, nyertem. :D huh, mit meg nem adnék azért a 10 centiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!