Eltűnt pénz a suliban?
Minket 4 hónapig lopott egyik osztálytársunk,úgy,hogy fogalmunk sem volt,hogy ő az.Főleg nem is gondoltunk,hogy saját osztálytársunk volt. Mellesleg magyar volt,mielőtt vki ezt megkérdőjelezné.Jó anyagi háttérrel rendelkező lány volt. Az volt fura,hogy tesinél tűnt el a pénz és mindig csak a lány öltözőben.Sokszor volt első és utolsó óránk tesi így a táskánkat is vittük.
Aztán járt röpire és ott bukott le,vki meglátta. Utána el is ment a suliból.
Én még jó barátnője is voltam,engem is meglopott -,- Volt mikor kért 200-300 ft-ot kajára,mert otthon hagyta a pénzt és csak 100 ft van nála.Mivel barátnőm volt adtam neki. Én mindig kaptam kajára,üdítőre pénzt.Meg utazgattam így mindig kellett nekem pénz ha netán a bérletem elveszne haza tudjak jönni.Na nem is ez a lényeg,mikor kért adtam neki,vissza is adta pár hét múlva. Nem csináltam belőle ügyet,de hogy engem is meglopott :D Az vicc.
Szóval lehet nálatok is egy oszt.társ a tettes. Vagy egy idegen osztály. Nálunk ha volt kint csoki,chipsz vagy vmi kaja,azt a másik osztály rend szerint mindig megette!! Mi szóltunk a tanárnak aki ott tartott órát. Utána megoldódott ez a probléma.Aki pénzt lop idővel le fog bukni így vagy úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!