Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » S. O. S. S. O. S. Nagy baj...

S. O. S. S. O. S. Nagy baj van tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Na az van hogy diszgráfiás vagyok 8. oszttályos és ma kellett mennem dzakvéleményért. Volt IQ teszt meg minden aztán anyának is be krlett mennie és amikor kijött csak egy egészen kicsit feldult hangnemben vázolta elöttem a helyzetet:

A fejlesztőtanárom nem írt semmien szakvéleményt rólam mert úgy volt hogy csak 1hónap mulva lesz a teszt jó esetben szóval valaki meghamisította a szakvéleményt(az a gyanunk hogy az iskola másik fejlesztőzanára a félszemü van a dologban). Az első szakvélemény nem is volt meg nekik anya telefonjáról nézték le az adatokat. A felmérő tanár egy értelmi fogyiknak előállított feladatsort adtak nekem pedig a pszihológus megmondza hogy 140 fölötti az inteligencia hányadosom. Elvileg akkor lettem volna diszes ha a feladatsot(amit egyépként egy harmadikos is meg tudott volna csinálni)nem tudom megoldani mert szerintüntük aki diszes az fogyi is! A füzeteimet is látta amikben annyi a hoba mint égen a csillag de anyának azt mondta hogy nekem semmi bajom hiszen majdnem kítűnő tanuló vagyok NEM írok helytelenül csak néhány ékezet hibám van azért mért az anyám engem stresszel és ezért nekem drámára kell járnom, számítógépen kell naplót vezetnem és nem kapok papírt arról hogy diszes vagyok.Csak azért nem káromkodtam mert nem találtam a körülményekhez illő elég cifra kifejezést.

Mondanom se kell hogy anya kiált melettem és nem írta alá a papírt. Ja és a felmérőtanár kijelentette hogy a magyar tanár szava semmit sem ér hogy a már legalább harminc éve szaktekintéj fejlesztőtanáromé sem. Amint hazaértünk anya elment reklamálni az összes elérhető szeméjhez. A legjobb viszont az hogy így biztos nem lessz meg a papír a felvételiig! Az iskolában is ha a helyesításomat osztályoznák biztos 4-es lennék nyelvtanból és buknék angolból. Hiába magolom a szótárt órákig ha nincs meg az a papír nekem lőttek!

Azt szeretném tőletek kértezni hogy nektek volt-e már hasonló és az hogyan végződött? Ezen kívúl még azt hogy lehet-e eséjem a felvételiig megszerezni a papírt ill. ha nem elfogadják e a régit? A válaszokat(és a helyzetet jól kifejező szavakat)előre is nagyon köszönöm.:)13L

2015. okt. 21. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Hogy tudod nem megunni ezeket a kamu kérdéseket?

Komolyan, a kitartásod már csodálatra méltó!

2015. okt. 21. 14:49
 2/7 anonim válasza:
100%

1. Anyád kérjen új,független szakvéleményt.

2. Jelezze az esetet az iskola fenntartójának.

3. Ha minden kötél szakad,keress új sulit.

2015. okt. 21. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyeske ez nem kamu!!!! Kettes köszönöjm az értelmes választ!
2015. okt. 21. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki vagy.

Elöször is: nincs 140-es IQ-d. IQ tesztek figyelembe veszik kórt is, hibásan. De akár 150-es IQ-d is lehet 21 éves korodra, de nem így. Gondolkodnod kell, megtanulni használni ha már aránylag ennyire nagy szerencséd volt.

Lehetséges nem fogtok tudni szerezni. Sajnos e rendszer, főleg Magyar országon sokszor képtelenné tesz egyes célok elérésében, mint szerezni egy nyamvadt papírt ami kijárna neked.

Probáljátok meg máshol, keressetek neten hol lehet ilyet szerezni.

Szerintem nagyon sok embernek vannak ehez hasonló sztoriai.

Nagyon aranyos vagy, kis kiforratlan kezdő. Kérlek írj rám. Had fejlesszelek.

19 éves zseni

2015. okt. 21. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja egyébként ez nem nagy baj. Több adat miatt is. Van amit privátban de fejlődéshez nem kell jól tanulni és dolgokat megszerezni életben csak fejleszteni személyiséged és nézőpontjaid.

3#

2015. okt. 21. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Fopfgyaftékopf pfapfiropffal nemf lefhet meghelni.

Mtakbó jo vagy? Waggy walammi mass tan targybol?

Feladatlapot erosebbet kerj tanrtol. Sikert a sok élethez.

2015. okt. 21. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
#4es. Ez komoly? "Magyar ország"...?
2015. okt. 26. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!