A suliba volt egy nagy veszekedesem tavaly az osztalyba?
őőőhmmm.. hol a mondat vége? xD
Még az a kérdőjel, pontosabban kérdőjelek is dísz jellegűek :D Nyugi van :) Nem kell sietni. Azt megértem, hogy elkezdted írni, de jó hogy abbahagytad :P Szerencse nem élőben hallgattam, mert azt hiszem vége nem igen lenne :D
Egy kicsit konkrétabban is megfogalmazhattad volna értelmes MONDATOKKAL! Így őszintén megmondom még1x nincs kedvem elolvasni. Erőm sincs hozzá...
Konkrétan a problémát nem értettem meg. Nekem annyi jött le, hogy kiraktál a csoportba egy zenét, amiért cikiznek téged és már ku****nak (fuck logic). Ezért állítólag az egész osztály utál. Na ezzel az a probléma, hogy egy osztály biztos nem fog téged csak azért utálni, és rosszba lenni veled, mert éppen a zenei ízlésetek nem egyforma. Ku**ázásról nem is beszélve! Itt más a probléma valós forrása. Ez ha valóban így van, akkor ürügy.
Az pedig nem ciki, hogy nem volt/van 12 évesen pasid.
Egyébként kommunikáció... próbálj kibékülni velük! Nem kell mindenkivel jóban lenned, elég ha találsz 2-3 fős baráti társaságot. Én is suliban volt olyan osztálytársam, akihez ha szóltam 500 szót akkor sokat mondok. Elvolt magának az ő kis társaságában és én is. Most nyári szünet van, lehet azóta felejtődtek a dolgok is. De ha ezen fogsz veszekedni, rágod magad emiatt, akkor viszont "sose" lesz vége.
És azt sem értem, hogy ha az egyik lány rád írt, hogy a csoport nem ezért van (eltekintve attól, hogy ő mit postol) ebből hogy lett osztály szinten veszekedés?
Az 1. hozzászólónak igazat adok. Most menj aludni, majd kelj fel és gondold át. Idővel amúgy szerintem megoldódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!