Tovabb szeretnek tanulni de senki sem hisz bennem es ezzel kapcsolatban gunyolnak. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 15:00
11/20 anonim válasza:
rajtad élik ki a saját sikertelenségüket és magukkal akarnak rántani ezen az úton...ha hagyod akkor ugyanolyan lúzer leszel mint ők, akik feladták mielőtt megpróbálták volna...
12/20 anonim válasza:
Mi beszélhetünk itt monitorok mögül, de tényleg nehéz a sarkunkra állni és végigcsinálni valamit.Szerintem jó esélyeid vannak tanárnak lenni.Ha érdekel, és szereted ezt csinálni miért is ne?Kit érdekel ha gúnyolnak.Engem is szívatnak páran a suliban (középsuli) de próbálom leszarni őket.Szerintem te már látod az alagút végét :D Sok sikert.
13/20 anonim válasza:
kiadsam333 válaszában minden benne van. Az csak a saját szegénységi bizonyítványuk, ha ezeket mondják. Ha te hiszel magadban, akkor más mit árthat neked? “Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”
14/20 anonim válasza:
Bízz magadban, a rosszindulatúakkal meg ne törődj!
15/20 Vazul65 válasza:
Tanulj hát, magaddal foglalkozz ne másokkal. Viszont a tanári pályát át kellene gondolnod, savanyú a fizetés.
Valamilyen piacképes szakma + nyelvtudás a nyerő kombó :-)
16/20 anonim válasza:
Miért ne legyen tanár? Lehet, hogy valóban ez az élethivatása. Testvérem alapítványi suliban is dolgozott, jóval többért, mint az államiban. Igaz, szerette csinálni, mégis mindkettőt otthagyta a bizonytalan vállalkozására és most azt csinálja amit még a tanárságnál is jobban szeret. Megtalálhatja valaki a pénzt a tanári szakmában is. Esetleg különóra, vagy ha nyelvet tud külföldieknek a saját nyelvükön felkészítés, vagy egy speciális területet kutat, vagy főiskolai/egyetemi tanárság, stb. Rengeteg lehetőség van, nem csak az általános és középiskolai tanárság, utána hazamegyek a családhoz. A volt főnököm anyukája mosogatónő volt, de őt kitaníttatta és most az akadémia tiszteletbeli vagy külső tagja (ami havi jövedelemmel jár). Igaz, éjjel-nappal tanult és később is állandóan képezte magát.
17/20 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.. :) mind nagyon motivalo:)
2015. szept. 28. 14:17
18/20 anonim válasza:
Bizonyitsd be hogy kepes vagy ra
20/20 Vazul65 válasza:
Engem is érdekel, mi lett veled. Siker?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!