Tovabb szeretnek tanulni de senki sem hisz bennem es ezzel kapcsolatban gunyolnak. Mit tehetnek?
Csöndben maradsz és nem beszélsz a szándékaidról. Kivéve, ha nagyon muszáj. Tanulsz és ha felvesznek akkor végigcsinálod a sulit.
Az a fontos, Te mit gondolsz, az a fontos, hogy végigcsinálod-e vagy hagyod, hogy nekik legyen igazuk.
Hol és mit szeretnél tanulni?
és, hogy megy a suli?
mert ha atomfizikus akarsz lenni, de a gimis fizkát csak nyögöd akkor arról tlaán lemondhatsz.
De ha úgy érzed, hogy van tehetséged, szorgalmad, és fenn tudod tartnai az érdeklődésed a dolog iránt a jövőben is, akkor a többiek csak tahók és le akarnak húzni, mert ha én hülye vagyok az egyetemhez, akkor te is gyere velem közmunkára! - sarkosan fogalmazva.
Ha egy dolgot tudnék tanácsolni akkor azt mondanám, hogy mindig higgy magadban.
és te hiszel magadban?
szerinted összejöhet a dolog?
22F
Azoknak akarsz továbbtanulni, akik gúnyolnak, vagy magadnak?
Ismered az anekdótát a kis békáról?
Másznak felfelé az állatok a sziklafalon. Sok állat mászik, a nyuszitól a medvéig. Alul öszegyűlneka varjak, és kárognak: - nem tudnak felmászni! úgyis leesnek! ott lehetetlen felmászni! Nem fog sikerülni! mind pofáraesik! - és valóban, egyik állat a másik után esik le. Csak a kis béka nem. Az mászik, mászik, egyenletesen. A varjak tovább kárognak, úgyse ér vel, úgyis leesik. De nem. A kis béka felér. Odarohannak az állatok, kérdezik tőle: - Te csúf kis béka, ta hogy tudtál felérni, mikor ez nálad sokkal erősebb, ügyesebb állatoknak se sikerült? Mire a kis béka kezét a picsiny füléhez tartja: heeee? Nem értem, süket vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!