Nektek milyen volt az 5 éves érettségi találkozótok?
Az 5 éves nagyon jó volt. Az egyik srác szüleinek a nyaralójába mentünk, decens bulit csaptunk. A 10 éves már sokkal konszolidáltabb volt, akkor egy étterembe mentünk. Gyanítom az összes többi is ilyen lesz, mert nem fiatalodunk vissza. :)
Egyébként midnkettőre eljött az osztály 80%-a, ami szerintem jó arány.
Képes voltál elmenni az osztálytalálkozóra úgy, hogy tulajdonképpen kipiszkáltak, kiközösítettek az osztályból, ráadásul el kellett menned miattuk? Vagy csak azért mentél el, hogy megmutasd nekik, hogy mire vitted?
Az én osztálytalálkozómon a fél osztály volt ott, az ofő lemondta a találkát. Egy sörözőbe ültünk be, beszélgettünk, de nem arról, hogy ki mire vitte, hanem az ott lévők nagyobb része megbeszélte, hogy hányadik résznél tart az ilyen-olyan sorozat a tv-ben,meg mi történt benne. Pár ember, kb. 4, akik megbeszélték, hogy ki mivel foglalkozik jelenleg. Úgyhogy szerintem többet nem is lesz találkozó. Nem is sok értelme van.
Kedves 3-as!
Sokáig fontolgattam, hogy elmenjek-e vagy sem. De a szüleim bíztattak, hogy menjek el, mert már azóta biztos benőtt a fejük lágya. Amúgy nem mentem át másik suliba, hanem ugyanott voltam az utolsó két évben magántanuló. Végül nem bántam meg, hogy elmentem. Várok még sztorikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!