Ha az magyar érettségim írásbelim 3 lett, a szóbelim húzhatja lejjebb, vagy ez már fix?
köszönöm a válaszokat, főleg a nagyokosnak:)
am a matekom 73%os lett, a magyarom 56, mert elrontottam.
köszönöm válaszod. még egy ilyet..
hiába lenne meg simán az írásbelim alapján, még meg is bukhatok, ha nem érek el 12%ot. de az csak meg lesz.
de tegyük fel, ha szóbelin 12%ot érek el, írásbelin 56%ot, akkor már az kettes? a kettő átlagának kell lenni 40%nak, mert ugye onnantól 3. szóbelin hány pontot is lehet elérni?
Ne parázzál, ha írásbelin elértél 56%-ot, akkor itt is menni fog az a 12%.
Nem hiszem, hogy ezen fognak szarozni.
Hajrá hajrá.
Én anno az összeset tudtam, kivéve egyet, amit sajnos még csak el sem olvastam. Pedig az osztályban én már strébernek számítottam..
Előző nap olvastam el a neten, hogy egyáltalán mi ez. NANÁ,hogy kihúztam. Lepergett előttem az életem.
Már nem emlékszem mit kellett volna pontosan a tételről mondani. "Móricz Zsigmond : Úri muri" volt amúgy, de én mondtam mindent, ami eszembe jutott. Elmondtam amit előző este olvastam róla, aztán majd kiválogatják. :D
Mondtam a húgomnak, mikor ő érettségizett,hogy Úri murit nézd meg.. ő is azt húzta. :D
Ennek már 10 éve. Jeles lettem magyarból. Tanárfüggő is,de nem kell úgy megijedni tőle. Ezt mondjuk már később, főiskolán láttam be.
Jó leszel! Mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!