Érettségi banketten miről szoktak beszélgetni a tanárok és a diákok?
És ha egy beülős helyen lesz, akkor várhatóan mi lesz a program a kajáláson és a beszélgetésen kívül?
Nem tudom, miért, de izgulok miatta. Kb. azóta, hogy megtudtam, az összes tanár eljön.
Köszi előre is, ha írtok. :)
A régi emlékekről, mulatságos eseményekről, van, aki most hallja ezeket először, mert akkor kimaradt belőle:)
A tervekről, vágyakról. A tanárok is közlékenyebbek ilyenkor, nekik is voltak élményeik veletek. Sok fiatal tanár le is tegeződik, ezzel jelezve, hogy már felnőttként kezel benneteket.
És ha én nem voltam jó viszonyban a tanárokkal, akkor velem nem fognak beszélgetni? Nem sok közös emlékem van velük, ami meg van, azt jobb nem háborgatni.:D
Ja, és ilyenkor alkoholt is szoktak inni?
Általában hosszú asztalnál terítenek, ülj ahhoz a csoporthoz, akikkel jóban vagy!Lehet, hogy meglepetést is okozol, hogy milyen barátságos, érdeklődő, vidám, jófej....vagy, ami 4 év alatt nem derült ki rólad.
Alkohol is van, de csak kedvcsinálónak. Aki nem iszik egyébként, annak nem kötelező, de van, aki "a társaság kedvéért", vagy a vacsora "emésztése" végett rendel. Általában a vacsorához tartozik esetleg egy kispohár pezsgő, a többit mindenki maga rendezi, fizeti. Biztos tudod, mire fizettetek be.
Köszönöm a választ! :)
De akkor ugye ilyenkor nincsenek olyan témák, meg "felafatok", hogy mindenki mondja el, mi a legjobb emléke, stb? Vagy valami, amikor midnenkinek beszélnie kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!