Egy iskolatársam mindig unott fapofát vág, és sose látni senkivel beszélgetni. Mi lehet a baja?
Semmi érzelmet nem lehet látni az arcán, ha valaki szól hozzá rövid, tömör választ ad és ennyi. Folyosón is folyamatosan lebiggyesztett szájjal megy, ha meg valaki rá merészel nézni látszik hogy nagyon nem örül neki.
Egyetlen érzelem amit esetleg lehet látni rajta néha az a düh.
Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen emberhez? Próbálnátok felé közeledni?
Valószínűleg a régi sulijában bántották valami miatt, és azt gondolja, ti is szekálni akarjátok. De az is lehet, hogy csak szimplán nehezen megy neki a barátkozás.
Én a helyedben nem hagynám elkallódni!
Szerintem az a gond, hogy ezt rossznak tűntetitek fel. Úgyértem, hogy vannak ezek a tipikus társadalmi normák, hogy " mindenkinek olyannak kell lennie " szerintem ez így jó, ha ő nem akar vagy ő ilyen típusú az nem biztos, hogy rossz. Én is ilyen voltam és nem volt itthon sem probléma a szülőkkel se egyéb, szimplán nem igazán érdekelnek az emberek, persze 1-2 barát van de így ennyi. Nem kötelező dolog ez. Mint a házasság, gyerek kérdés sem.
ezek a tipikus kérdések mintha minden ember egy kaptafa lenne:
" miért vagy ilyen csendes" (Miért ezekszerint egyik ember sem csendes miért legyek olyan mint az összes többi?)
" na és mikor lesz esküvő, gyerekek?" -Miért? Ez valami kötelező dolog, hogy folyamatosan ezt kérdezik? -Lehet valaki nem akar beállni a sorba mint minden átlag ember, és ő nem akar.
pont így lesznek a tipikus, mókuskerekes emberek, minden reggel hajnalokba kel, hogy 1 órát utazzon a fos munkahelyére ahol a főnőke elvárja, hogy nyalogassa a golyóit, és megteszi mert mindent meg akar adni a hálátlan gyerekeinek és a feleségének, mind addig amig fejbe nem lövi magát vagy valami.. Szerintem az csak jó, ha valaki különc és "nem áll be a sorba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!