Miért nem volt hajlandó erre a kérdésemre válaszolni egy iskolatársam?
Figyelt kérdés
Ott még nem beszéltem vele csak facebookon, de megkérdeztem tőle írásban hogy nem zavarná-e, ha az iskolában odamennék hozzá valamikor. (Mert facebookon eléggé látható hogy zavarom). És erre nem írt semmi normális választ, csak annyit hogy "minek erőlteted ezt?" majd ezután már semmit se válaszolt ha írtam.
Mi lehet velem a baja, és miért ez a megoldás hogy nem válaszol?
2014. aug. 30. 09:15
1/7 anonim válasza:
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit akar a kérdező.
2/7 anonim válasza:
Mert bunkó. Ennyi. Szerintem hagyd a fenébe, az ilyen nem ér ennyi fáradozást.
3/7 anonim válasza:
Azt akarta tudomásodra hozni, hogy ne fuss utána, nem akar veled foglalkozni. Ha látod, hogy facebookon zavarod, akkor minek erőlteted a kapcsolatfelvételt? Lehet, hogy meg sem érdemli.
4/7 anonim válasza:
Pedig rohadt egyértelmű választ adott... de akkor lefordítom neked. Igen, zavarná, ha odamennél hozzá az iskolában.
5/7 anonim válasza:
Most miért kell lebunkózni??!
Ha face-n zavarod, akkor a való életbe pláne...
Nem akart megbántani vagy rosszat mondani rád ezért egyértelmüen utalt rá, hogy ne szaladgálj utána.
De ha már te is tudod hogy zavarod akkor az már régen rossz.
6/7 anonim válasza:
mert leszar téged. szerintem inkább barátkozz mással.
7/7 anonim válasza:
mert ráerőlteted magad, megmondta, ne erőltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!