Szóbeli Érettségi?
Tétel címek lesznek.
Kihúzod, aztán van 30 perced vázlatot írni, aztán pedig max 15 percig felelhetsz.
És te dolgozod ki otthon és azt megtanulod.
Normál esetben tételcímeket kapsz és otthon kidolgozod.
Azonban én anno egyetlen tételt sem dolgoztam ki, mindent össze tudtam szedni innen-onnan. A történelmet például egy másik iskolában tanító töritanár dolgozta ki a diákoknak és eljutott hozzánk is.
Miért lenne kidolgozva?? Akkor neked mégis, mi lenne a dolgod? Felolvasni?
Oké, a te helyesírásodból ítélve, neked még ez is gondot okozhatna, de attól még sajnos, el kell keserítselek:
Neked kell a címről beszélned.
A témakör címe lesz rajta, egy forrás és egy kérdés vagy feladat, amit bele kell építened a feleletedbe.
+ a lesz az lesz, nem pedig lessz.
Nem értem, hogy miért kellett lepontozni... Mindenki a kisebb ellenállás felé halad. Ezért van az, hogy ha nincs kidolgozva semmi, akkor összeáll az osztály és mindenki bevállal egy-egy tételt. Egyszerűen olyan kevés idő áll rendelkezésre, hogy nem tudná mindenki egyesével kidolgozni őket + megtanulni.
Sőt, megsúgom a záróvizsga tételeket is úgy szereztem meg, mert volt másfél hónap 120 tétel benyalására. ééés mindenki így csinálja / csinálta. Nem kell álszenteskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!