Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az ilyen embereknek lehet...

Az ilyen embereknek lehet egyáltalán tetszeni?

Figyelt kérdés

Az osztályomból elment egy lány, jön három másik diák. Napok óta azt olvasgatom Facebookon, hogy "ne vegyük be az újakat, oltári gázak, fogadjuk az ereiket vágják", "aki elment, vissza se jöjjön, hogy nem vette észre, hogy mennyire gyűlöli az egész suli, senkinek nem fog hiányozni", és hasonló szépségeket. De néha odáig elmennek, hogy már nekem fáj, amiket rájuk mondanak, holott az újakat még nem ismerik, aki elment, őt meg nem akarták megismerni. A probléma ezen kívül, hogy olyan lány is jártatja a száját, aki ha nincs suliban, ugyanezeket megkapja a háta mögött. Szemtől szemben csodajó barátnők, és utána pedig rohannak kibeszélni a másikat, hogy mennyire gyűlölik, idegesítő, stb. Az egész iskola tisztában van ezzel, csak ők nem jöttek még rá, hogy mindenki a háta mögött beszél a másikról. Én az egész osztályból három lányt tudhatok a barátnőmnek, a többiekkel beszélek, kedves...nek tűnnek, de ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy engem, illetve a barátnőimet is kibeszélik. Ha a saját legjobb barátnőjüket sem kímélik, akkor minket miért? Természetesen én sem vagyok hibátlan. Nekem is vannak előítéleteim, van, hogy valaki nem szimpatikus, sőt, beszéltem is már másról a háta mögött, de amilyen szinten ők csinálják... helyettük van lelkiismeret furdalásom. Hogyan lehet ezt kezelni? Nem szeretném kirekesztettként végigjárni az utolsó két évemet, de ebben nem vagyok hajlandó részt venni. Egymást és magukat is tönkreteszik, és külső szemlélőként borzalmas ezt látni. Ha az ember valakivel nincs jóban, akkor miért tesz úgy, mintha világ életükben legjobb barátnők lettek volna? Miért nem jó, ha az illetővel nem áll szóba, és normális viszont ápol azokkal, akiket szeret?

(

Elnézést, ha kesze kusza a kérdésem, ha valami nem érthető, megpróbálom jobban kifejteni. Másik iskolába nem akarok átmenni, mert akkor a barátnőimet hagynám cserben, illetve a szakomat sem akarom otthagyni, nincs több a közelben, nekem pedig fontos az a tárgy. Ez viszont már most kikészített, pedig el sem kezdődött az év. Eddig is tudtam, hogy mik folynak az osztályban, de inkább úgy gondoltam, amíg a barátnőimet nem vonják bele, esetleg engem, addig kimaradok az egészből. Most viszont rájöttem, hogy ez képtelen vállalkozás, már azzal benne vagyok, hogy találkoztam velük. Tudok ezzel valamit kezdeni? Elég kilátástalannak tűnik a helyzet.)

17L

2015. aug. 26. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy nem tudok normális tanácsot adni, csak nálunk általánosban volt ilyen az osztály, hogy mindenki mindenkit kibeszélt, még az állitólagos legjobb barátnők is egymást, aztán mindig volt valaki, akit cseszegetni kellett, volt olyan lány, akit azért kezdtek piszkálni, mert az egyik menőbb csajjal egyszer véletlenül egyforma gatyát vett fel és végül annyit szivatták emiatt, hogy át kellett mennie az utolsó évre egy másik osztályba. Akkor meg olyanokat irtak facebook-on a csoportba, hogy most kit cseszegessenek -.-"

Az ilyen embereket magasról le kell szarni és reménykedni abban, hogy majd egyszer velük is úgy ki fog valaki b*szni, ahogy ők másokkal ._.

2015. aug. 26. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nálunk középiskolában is midenki mindenkit kibeszélt,főleg a lányok...a fiúk "csak" oltári nagy taplók voltak
2015. aug. 26. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Hidd el, ha jön egy új és olyan lesz, ők lesznek az elsők akik a fenekét nyalják. Nálunk is így volt. Vagánykodtak bukottak, hogy hú micsoda nyomorékok aztán mikor hozzájuk hasonló kaliberű gyerek jött 1 hét múlva már legjobb spanok voltak.
2015. aug. 27. 10:01
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nem csak te utálod őket hanem mindenki más is, szóval szerintem fogjatok össze az osztállyal és alázzátok meg őket amikor jönnek az újak. De persze csak azután, hogy kimutatták a foguk fehérjét. Lehet hogy gonosz vagyok és utálom az embereket de ismerem az ilyeneket, hiszen én voltam 8 éven keresztül az akit mindenki szekált. De nekem elegem lett, körbe állt 4 srác és megvertem őket mindenki előtt 12-13 évesen lány létemre. Sírva jöttek vissza szaladt pólóban és monoklival. Mondanom se kell én voltam a hibás amiért megvédtem magamat,de legalább felfogták hogy velem nem szórakozhatnak. Ezek sajnos nem értenek a szép szóból. :)
2015. aug. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!