Az embereknek miért szúrja a szemét, hogy nagy világmárkák ruháit hordom?
Én ezeken csak nevetni tudok. Az hogy te márkákhoz ragaszkodsz egy dolog. Viszont ezek a termékek nem azért vannak felárazva mert jobbak mint a többi, hanem mert tudják hogy sok ember van, aki megfizeti az árukat, holott a különbség csak annyiban rejlik, hogy felvarrnak egy logót.
Ennek köze sincs a minőséghez, csak az emberi hülyeséghez.
ÉN inkább befóliáztattam a az 2015-ös 2.0 ecoboost mondeom ablakait hogy ne lássák milyen gagyi ruháim vannak.
Egyébként ezek a márkákat az emberek 99% nem is ismerik és nem is lehetnek így rá irigyek. Ez megint egy unatkozó tini gagyi kérdése.
2-es szerintem tévedsz, mert ami drágább, az sok esetben jobb minőségű. Csak egy példa. H&M es ingjei haveromnak két három mosás után már kifakulnak, a hilfiger ingjei meg nem.
5-ös, azt gondolsz, amit akarsz.
# 6
Mondhatjuk, hogy erre alapoztam a szakdolgozatom. Hidd el, ami drágább, az nem jobb. Ugyanazt a terméket megtalálod sokkal olcsóbban is, annyi különbséggel hogy arra nincs felvarrva a logó.
"Miért baj az, hogy valaki szereti a minőséget? "
Mert ezek nem minőségiek. Ugyanott gyártják és ugyanúgy mint ami 2000 forintba kerül. Régen én is így gondolkoztam, vettem 45 000-rt adidas cipőt, 1 hét után elkezdett kopni, 3 hónap után szétszakadt, pedig napi fél órát ha sétáltam vele. Bezzeg a 15 éves lancaster teremcipőt hibátlan állapotban megvan, 3000 forintért vettem...
Én mindenhonnan szoktam ruhákat vásárolni,vannak "márkásabbak" meg "nem márkásabbak" is.
A márkásabbakra is rá van írva : Made in Banglades,Made in valamelyik távol keleti ország :D de a márkásabb ruháimat sem azért veszem mert márkásabbak,hanem mert épp az tetszett meg. De egy csomó olyan ruhám is van ami sima mezei ruha,de 5 éve semmi gondja és városba is lazán felveszem,és nem szégyenlem,ha nem virít rajta épp a legmenőbb divatmárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!