Mitől lesz jobb az embereknek ha Orbán kerül hatalomra? Mit akar csinálni? És ha nem fog tetszeni, akkor ti mit fogtok csinálni?
A, ha érdekel, hogy mit akar csinalni nézd meg a mitigernek.hu-n a kampányigéreteiket...
B, ha nem tetszik akkor leváltják 4 év után
Attól lesz jobb,hogy Eltűnik a Jobbik,aztán nem kell hallgatnom a hülyeségeiket:)
Szebb Jövőt!:P
Nem lesz Jobb
A fidesz nek még programja sincs
Nem mert kiállni Orbán vitázni Vona Gábor al
Hogy jobb lesz-e az akkor derül ki, HA hatalomra kerülnek. Én nem hiszek benne, az elmúlt 4-6-8 évben is gond nélkül megbuktathatták volna a kormányt, vagy tehettek volna értünk épp eleget, elvégre nagyon erős ellenzéki párt volt odabent és övék volt az önkormányzatok többsége idekint. Mégsem tettek semmit, csak hergelték az embereket az MSZP ellen.
Hogy mit teszek, ha nem tetszik. Ha nagyon gerinctelenek lesznek, az jó hatással lesz a Jobbik népszerűségére és akár a következő választások előtt megbuktathatja és átveheti a hatalmat. Ebben az esetben én segítem őket ebben. Valószínűbb viszont, hogy óvatosak lesznek, de ha nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, akkor 4 év múlva mást szavazunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!