Nincsen egyes embereknek jobb dolguk ennél?
Nem jól közelíted meg a dolgot.
A fajelméletekről még nem láttam kérdést, valszeg törölték, mire olvastam volna. :p
Másrészt: a romakérdés legyen már politika! Ez így helyes.
A politikusok oldják meg, az ország vezető, a rendfenntartók, a belügy.
Ne mások!!!
És akkor nem lenne szükség masírozásra, gárdákra, meg egyenruháért büntető gumi(csont)törvényekre.
Amíg ez etnikai kérdés, és nem politikai, addig nem lesz megoldva, és marad a probléma fokozása. Merthogy már a fizikusok is tudják, hogy minden hatás kivált egy ugyanolyan erős ellenhatást.
Arról meg ők se tehetnek, hogy ahol sírnak a romák, egyből a zsidók jelennek meg őket megvédeni. Arra kéne válasz, miért fonódtak ennyire össze a szálak...
Nem most, már valamikor a II.VH előtt...
Na, innen folytathatod a kötözködést.
A gyakori kérdések.hu oldalnak a legfőbb látogatói a 15-16-17 évesek.
Ezek a "gyerekek" nagy létszámban Jobbikosok,de náluk a Jobbik annyit jelent,hogy megölünk minden cigányt.
(nem a Jobbikkal van bajom hanem azzal,hogy ilyenek fognak 3 év múlva szavazni).
Egyébként már gyakran fárasztóak az ilyen ismétlődő sablon kérdések.
Pl.:amikor Bin Laden is meghalt akkor 1 nap alatt legalább 30-szor volt feltéve a kérdés,hogy valóban meghal-te Bin Laden.
Szerintem a politika témakörön belül nyissunk egy külön rovatot,aminek a neve legyen "Etnikai problémák" és akkor csak az kattint oda aki akar.
pl jó érzés írni a cigányokról, zsidókról, hogy legalább itt névtelenül írásban lehessen már fikázni és alázni ezt a sok szemét tolvaj sz*rházit akik alulról ill felülről bomlasztják, szétszedik, szétlopják, tönkreteszik, elárulják, megölik hazájukat és az embereket és még akár egymást is
jó ilyeneket írni és beszélni kell erről, jó alaposan kivesézni ezeket a témákat minden tekintetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!