Miért bántsa a másikat?
Sziasztok.
Az érdekelne,hogy a suliban az emberek,miért szólják le mindenért az embert?
Csak,mert azt vettem észre,hogy már mindenki azzal csheszegteti a másikat,hogy "fúúúúúj hogy nézel ki?"
Mert az adott személy öltözhet bárhogy a többi akkor is bántsa emiatt.Vagy sértegeti hogy "jaaaj de ronda vagy".
Mikor igazából a lány nem is csúnya,igyekszik jól-szépen öltözni,de a többinek akkor se jó.Hiába hogy a többi aki bántsa azok járnak ÁPOLATLAN KÜLSŐVEL,piszkosan,büdösen,szakadt ruhákba iskolába,de közben a másikat bántsa hogy de csúnya vagy!-.-
Ennek mi is az értelme?
Sajnos a legnehezebb dolgod az lesz hogy közölnöd kell az érintett lánnyal hogy sajnos a hátamögött milyen megjegyzéseket tesznek,még ha szegénynek fájni is fog,ő tudni fogja hogy te segíteni akarsz rajta,szóval ezt mindenképpp elkel mondanod az érintett lánynak.
De arra kíváncsi lennék miért a hátamögött szólják le?
A csaj igazából kedves,normális lány,de a többiek ezt nem értik meg,vagy nem is tudom,de nem érzékelik.
lehet hogy a lány már adott jelet arra hogy nehezen viseli a bántást,és ezért.:/
És amúgy nem tudom hogy miért as háta mögött teszik ezt vele,de szerintem ez nagyon undorító egy dolog,hogy a másik háta mögött mindennek elmondják,de a szemébe már nem merik,és akkor inkább jó pofiznak vele nehogy a végén sejtse hogy ez van.tegnap szóltam erről neki.Elég rosszul viselte,de azt nem tudja hogy mit tegyen.Elvégre is én aki mindig vele volt,most nem tudom úgy megvédeni,elvégre is már másik suliba járok,és szegénnyel nem nagyon lesz senki.Amúgy eddig azok a fejlemények alakultak ki,hogy akik csúfolták,azok bocsánatot kértek tőle.:O
Csak azok akik bántották beszélni akarnak vele.
De szerintem ez is egy átverés,mert ha én beszélni akarok valakivel,és ezelőtt letiltottam facebookon,akkor visszavonom a tiltást,és megbeszélem vele.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!