Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kirándulásokon szoktátok...

Kirándulásokon szoktátok szívatni a másikat éjszaka vagy csak én vagyon ilyen beteges hajlamú?

Figyelt kérdés

Gimis új osztálytársak nem tudom akarnak majd ilyet de általánosba nem nagyon mertem aludni mert szívatgatták egymást aztán már én is elkezdtem csinálni.Persze itt nem nagyon akarom elkezdeni mert kitudja kit ,hogy érintene.

Kort, nemet is írjatok légyszíves. 15/F

2014. aug. 12. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy 12 éves koromra kinőttem a dologból.. 18/F
2014. aug. 12. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen mi álltalában összekenjük fogkrémmel vagy rúzzsal a másikat:D egyik lány osztálytársam felkent magára egy kiló rúzst és konkrétan végigsmárolta az arcunkat álmunkban(szájra nem mert):D 15/F
2014. aug. 12. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
De szívatnak azok is, úgyhogy nagyon vigyázz! Egy ismerősöm mesélte, hogy van a "pulykázás" ami abból áll, hogy valaki az orrodra teszi a heréjét. Ezt lefényképezték és küldözgették egymásnak facebookon.
2014. aug. 12. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen gyökereket kapásból állon vágták volna az én középiskolámban, pedig elég kultúrált intézményről van szó.

Nálunk össz-vissz egy gyereket szívattak gólyatáborban, őt is azért, mert fogkrémmel, paprikával kenegette a WC papírt, a kilincseket, mások ruháit. Leszorították, és az arcára fingottak.

2014. aug. 12. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó, nálunk is voltak ilyen fogkrémes esetek. De nem durván, csak amolyan szokásos "diákcsíny". Még 17 évesen is előfordult:) Attól függ, milyen a társaság.
2014. aug. 12. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A gólyatáborban általában a felsőbb évesek szokták szívatni az újakat, nem az elsősök egymást. Amúgy nálunk sincsenek ilyen éjszakai szívatások az átlag táborokba se.

Szerintem gyerekesek és undorítóak ezek a "kis csínyek", aki már valaha volt "megtréfálva" az szerintem tudja, hogy milyen kellemetlenül és rosszul esik az ilyesmi. Engem is "tréfáltak" már meg (fogkrém a lábra, meg tusfürdő), hatalmas botrány lett a dologból és majdnem fizetnünk is kellett.

Amúgy nem ajánlom, hogy itt a gólyatáborba rögtön ilyesmivel "mutatkoz be" az új osztálytársaidnak.

2014. aug. 15. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és 16L
2014. aug. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!