Szeged 3-4 óra körül mennyire veszélyes a Mars tértől a Széchenyi térig?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 20:00
1/7 anonim válasza:
Még csak 6 éve lakom itt, és viszonylag keveset csöveztem 3-4 körül az utcán, kivéve persze bankett, szalagavató, tanyabuli, vagy csak egy sima péntek este... és bár csaj lévén sose voltam egyedül, engem még sosem ért semmilyen atrocitás. A Mars tér kicsit necces, de az a jó abban is, hogy még akkor is viszonylag forgalmasabb hely, tehát nem vagy teljesen egyedül. Jajj, de nyugi, nem lesz semmi! :D
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából a nyaralásra való indulás miatt érdeklődöm, kb. 3ó 40p-kor elindulni a Mars tér környékéről ketten a Széchenyi térig, akkor az tényleg nem lesz húzós? (Én még csak 3 hónapja lakom itt, ezért nem ismerem a dolgokat)
2014. aug. 11. 20:10
3/7 anonim válasza:
Egyedül, vagy ketten lányként az éjjel második felében, amikor majdnem mindenki alszik, húzós az bárhol. Szeged meglehetősen biztonságos város a többihez képest, de ott is van aljanép és bűnözés.
Ha a Kossuth Lajos sugárúton mentek, az eléggé ki van világítva, és közel van a központi rendőrség is, de akkor is jobb volna egy taxi. A két hely között nincs nagy távoslág taxival és nem lesz egy nagy összeg. Inkább egy taxi és fejenként ezer forint, mint egy nemi erőszak vagy egy átvágott torok.
4/7 anonim válasza:
Azért nehogy már ne lehessen egy nagyvárosban este sétálni Magyarországon.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval végig a Mérey-n a Széchenyiig normálisan el lehet jutni?
2014. aug. 11. 21:06
6/7 anonim válasza:
Én inkább a Mikszáth-on mennék. Bár az sem sokkal jobb...
7/7 anonim válasza:
Fél 4-re van az első 5-ös troli a Mars téren Újszeged felé, ha esetleg van bérletetek akkor az a legjobb megoldás. Ha nincs, akkor a Kossuth sugárutat ajánlom, kis kerülő, de gyalog szerintem a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!