Nagyon szeretem a tanáromat!?
1. Ha apakomplexus, akkor próbáld meg jobbá tenni a kapcsolatod az apáddal, utána szerintem jobb lesz. Próbálj beszélni vele, hogy mit hiányolst.
2. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem a nagy szerelem. Én nem igazán javaslom a tanároddal való beszélgetést, de ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor talán egy kis ravaszsággal kérhetsz tőle tanácsokat.
3. 14 éves vagy... Ő meg a tanárod... Vagyis sok évvel idősebb nálad... Plusz tanár-diák viszony... Talán ha egy kicsit ebbe belegondolsz, és tovább viszed, elmegy a kedved az álmodozástól...
Nem bántásból mondom. Én is mindig az idősebbeket szerettem xD
4. Viszont azzal, ha csak szimplán jó a kapcsolatod egy tanárral, vagy felnézel rá, el tudsz mondani neki dolgokat, szerintem nincs gond. Valaki nem a szüleivel szemben tud megnyílni, hanem pl. A barátja/barátnője szüleivel, unokatesó szüleivel, szomszéd bácsival, vagy a tanárával szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!