Túlságosan szeretem az egyik tanáromat. Mit tegyek?
Mielőtt bárki félreértené a dolgot:lány vagyok és a tanárom is nő, és nem vagyok belé szerelmes vagy ilyesmi :D De olyan, mintha az anyám lenne. Nagyon fontos nekem. És az a baj, hogy idén végzek és utána nem tudom hogy bírom ki nélküle. Nagyon fog hiányozni :(
18/L
Szerintem is megpróbálhatod elkérni az elérhetőségét (az e-mail jó ötlet), de ne táplálj a dolog iránt túl nagy reményeket. Egy tanárnak nagyon sok dolga van, és ha hazamegy, akkor viszont szeret a saját életével törődni, a saját gyerekeivel stb. Vagyis mindig csak az aktuális tanítványaira van ideje, a végzett diákjait útjára engedi. Lehet, hogy egyet-egyet, akit szeretett, figyelemmel kísér a továbbiakban is, és az is lehet, hogy egy ideig még levelezik veled, de ez szépen lassan úgyis meg fog szűnni. Lehet, hogy egyetemre mész, és már neked sem lesz rá szükséged, mert egy teljesen más világba csöppensz bele.
Tudom, hogy most ezt még nehéz megérteni, és fájdalmas a veszteség érzése, de ez van, ez az élet rendje. Idővel majd ez elmúlik, inkább pasizz be. :)
Egyébként néha-néha tartós barátságok is kialakulhatnak volt tanár és diák között, de ez inkább a ritkább kategória, nem áltatlak vele. Attól is függ a dolog, hogy csak te érzed iránta a mély rokonszenvet vagy ez kölcsönös-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!