Egy rossz nap tönkreteheti az embert egy egész életre?
Figyelt kérdés
A 6. év végi osztálykiránduláson azokkal az osztálytársaimmal kerültem egy szobába, akiket a barátaimnak hittem. Az este viszont piát csempésztek a szobába, és nagyon részegek lettek, istentelen dolgokat műveltek, de én nemet mondtam. Amikor a hangulat a tetőfokára hágott, az érik srác elkezdte az egykezes kötélhúzást, majd a többiek is csatlakoztak hozzá. Én a takaróm alatt rejtőztem. Mindig is egy visszafogott gyerek voltam, jó tanuló sok baráttal, de azon az estén valami véget ért. Nagy hatással volt rám az eset, azóta a tanulmányi eredményeim is leromlottak, kevés a barátom, csúfolnak és megvernek az erősebbek. Jelenleg 15 éves vagyok, de azóta se tudom feldolgozni az eseményeket. Az emberek nem szólnak hozzám és nincs kiben bíznom. Úgy érzem az életem kisiklott és nem tudom mit tegyek. Valaki tud segíteni?2015. jún. 22. 22:21
12/17 anonim válasza:
Jó ezen a ponton kiderült hogy megint egy unatkozó hülyegyerek kérdezgetett baromságokat. Mindenki mehet tovább, nincs itt semmi érdekes.
13/17 anonim válasza:
tanulmányozd a farkasokat.
nincsen ilyen,hogy egy csoporton belül állandó pozíció,csak ha anyagi érdek által van vezérelve a csoport.
folyamatos a harc.
te most úgy jártál mint a sánta farkas,aki nem tudta megvédeni a pozícióját és a legutolsó lett a rangsorban.
és törekvésed sem volt arra,hogy ezen változtass,elfogadtad a totálisan alárendelt szerepet.
ebből a pozícióból kijönni én még embert nem láttam sulis közegben.
azért nem,mert most már egyértelmű nekik,hogy lelkileg mennyire gyenge vagy,megtörhető,alázható,kihasználható,alárendelődő,gyáva.
amit tehetsz,hogy elkezdesz box edzésre járni,hogy erősödjön a jellemed,felépüljön egy önbizalom és jártasságot szerezz a férfias játékokban mint amilyen a bunyó.
14/17 anonim válasza:
Egy ilyen nem okoz senkinek sem lelki traumát,aranyom:DD
15/17 gago77 válasza:
Ha ez neked egy rossz nap volt, akkor megnyugtatlak, hogy az igazán rossz napok még csak ezután fognak jönni.. Tanulj meg kiállni magadért.. Han nem tetszik valami ilyesmi mondd meg nekik, aztán hagyd őket ott, de ne bújkálj.. Ezt elcseszted.. Legjobb, ha osztályt, de méginkább sulit váltasz.. És tegyél lépéseket a férfivá válás útján. A box nagyon jó ölet erre, de más küzdősport is megteszi. Legyél olyan, akibe nem tanácsos belekötni. Odáig viszont évekig tart eljutni. Ezért mindenképp sulit kell váltanod..
16/17 anonim válasza:
El kell kezdened sportolni (ahogy nekem is), nincs más megoldás...
17/17 gago77 válasza:
Na, csinaltal valamit?? Box, vagy barmi mas?? Jo tanacsokat kaptal itt, megfogadtad valameyiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!