Egy tanár csinálhat ilyent?
bukásra állok matekból 1,9-es átlaggal.
még ősszel lehetett jelentkezni egy matekversenyre 500 ft nevezési díjjal és azt mondta hogy aki befizeti és elmegy a versenyre az kap egy ötöst.
tegnap beírta mindenkinek az ötöst (februárban volt am a verseny de m1) csak nekem nem. 23 embernek beírta az osztályból az ötöst csak nekem nem.
ha nekem beírta volna akkor most meglenne a kettesem.
megkérdeztem a tanár úrat hogy miért nem írta be? és ő azt mondta hogy nem is fogja mert "nehogymár egy verseny ötös húzza fel a jegyemet, hogy nézne már az ki
pedig kiszámoltam hogy ha beírná akkor 2,1 lenne az átlagom az meg már átmenő
mit csináljak?
17/L
A többieknek beírta, neked nem, mert felhúzná a jegyedet?? 23 emberét nem húzza fel??
Menjen a 'csába.
Szólj csak a szüleidnek vagy az igazgatónak minél előbb, nehogy év végéig írasson még egy dolgozatot,amitől aztán tényleg bukta lenne.. de csak mert úgy gondolom, pikkel rád.
Menj be a szüleiddel.
Utolsó, ez nem igaz. Nálunk minden tanár kerek átlagra adja meg a jobb jegyet, tehát ha te 3.8 vagy, akkor nem adja meg a négyest, csak ha 4.0 vagy legalább... Szemét ez a világ. :D
7-es, te akkor elég nagy bajban leszel.
Nem buktathatod meg 2.1-re, ha mégis megteszed a gyerek azonnal megy az oktatásügyi minisztériumhoz vagy tantestülethez és neked lesz ciki.
Először mindent meg kell tenni, hátha meglágyul a tanár szíve. Megkérdezed, hogy akkor, hogyan javíthatnál. Ha nem hajlandó normális választ adni akkor mint már írták a szüleidhez vagy az igazgatóhoz fordulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!