Ilyet csinálhat a tanár egyetemen? Megbuktat vizsgajegy nélkül.
Adott A és B tárgy. Az 'A' tárgy tanára azt mondja, ha a B tárgyhoz tartozó vizsga nem sikerül, megbuktat az A tárgyból, amin időhiány miatt nem írunk ZH-kat, és nem is vizsgázunk belőle, pedig nem előadás volt, hanem gyakorlat. A B tárgyat nem ő tartotta, B tárgyból csak vizsgánk volt, de év közben órák nem.
Na, hogy érthetőbb legyen: nyelvszakos vagyok, A tárgy egy nyelvóra, B pedig egy nyelvvizsga szerűség volt. Az 'A' nyelvórán kívül volt még 2 nyelvóránk, de ott egyik tanár se mondta, hogy a jegyünk a B tárgytól függ, hanem írtunk ZH-kat év közben normálisan. Azokból 4-es lettem. Erre a harmadik nyelvtanár megbuktat úgy, hogy nem is írtunk ZH-kat? Értem én, hogy nem sikerült a nyelvvizsgám, de most emiatt ismételnem kell egy olyan tárgyat, amiből utálom a tanárt, mert szerintem abszolút nem való tanárnak. A nyelvvizsgán részfeladatonként osztályoztak, és a magnós feladat nem sikerült, így karót kaptam rá.
Gondolom, visszacsinálni nem lehet, de azért ez böki a csőrömet, mert kövi félévben megint látnom kell azt a pinát... Na meg simán megírtam volna a ZH-kat nála, erre meg ott virít a neptunban, hogy elégedetlen... Tök nagy pofáraesés...
Elégedetlen helyett amúgy elégtelent akartam írni. :D
Dékánnal...? Mondjuk kétlem, hogy lenne haszna. Magamra haragítanám a tanárt, és meghúzna minden évben. Másról is hallottam, hogy emiatt ment át másik egyetemre, mert rászállt ez a tanár, és folyton meghúzta...
ajajj, de még mennyire,hogy megteheti...
ezt úgy képzeld el, mintha két tárgy egymásra épülne...csak itt horizontálisan valósul ez meg...
hidd el, hogy az egyetemi oktatók különb dolgokat is megtehetnek...persze mehettek a HÖK-höz, de kb annyit fogtok vele elérni, hogy a tanár a köetkező félévben méginkább megnehezíti a dolgotokat...
nem elkeseríteni akarlak, de ez a magyar valóság...
Hát nagyon szemét
Milyen nyelv?
De nem mondta előre?
Másik tanárt nem lehet választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!