Mit gondoltok a Berzsenyi Dániel gimnáziumról (13. kerület, mindhárom suli), Ady Endre Gimnáziumról, Dobos C Szakközépiskoláról?
Esetleg akik odajárnak valamelyikbe,azok mit gondolnak?
Milyen a közösség,nehéz beilleszkedni csöndes,visszahúzodóbb lányként? Sok a kibeszélés? Milyenek a tanárok? Hogy tanitanak? Ilyenekre lennék főleg kiváncsi,de irhattok bármit ami valamelyik sulihoz kapcsolódik.
Én is szívesen válaszolok az Adys kérdésekre, nyugodtan írhatsz. :)
Az, hogy hogyan sikerül beilleszkedni,sok lesz-e a kibeszélés, az osztálytól függ.
Vannak nagyon jó tanárok, meg persze néhány kevésbé jó is. De összességében azok is jól tanítanak, ha figyelsz az órákon, az nagy segítség. :)
Azért a Berzsenyi a legszínvonalasabb, azt meg kell hagyni. Szerintem csöndes, visszahúzódó lányként mindenhogyan nehéz beilleszkedni, de nálunk azért nagyon ritka az, hogy valakinek ne lenne társasága, pedig sok kellemetlen ember jár ide. Élen velem. :D A tanárok többsége jó, vannak persze kevésbé kiemelkedőek, vagy egyenesen pocsékok, de nem ez a jellemző. Sok olyan egyéniség van, akik tényleg egy kicsit példaképei is lesznek az embernek nagytitokban, pedig abszolút nem vagyok az a tanárokseggétnyaló típus.
(berzsenyis vagyok)
Dobosba járok,imádom. Nagyon jó suli annak ellenére,hogy "csak" szakközép.
A tankonyha a többi vendéglátóiparikhoz képest a legszínvonalasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!