Egy tanár csinálhat olyat hogy feláll a munkahelyén és se szó se beszéd hazamegy? Nem szól senkinek csak elmegy aztán a többiek meg keresik.
A kérdést inkább úgy kéne feltenni hogy lehet hogy egy tanár ilyet csinál? És még jobb kérdés, hogy lehet hogy semmi következménye nincs?
Egy kollegám már ikszedik alkalommal megtette, hogy fogja magát veszi a táskáját senkinek se szól és hazamegy (vagy akárhova. A munkahelyéről el, ez a lényeg). Becsöngetnek és a diákok szólnak hogy nem ment be tanár az órára. Elkezdjük keresni és a gondnok szól hogy elment. Egy szót se szólt senkinek még arra is gondja van ennek a gyöngyszemnek hogy ne a tanárin keresztül távozzon mert ott mindenképp látnák, hanem a hátsó udvarom mert ott senki se látja. Magyarán: sunyi, gerinctelen módon iszkol mint egy patkány.
És jön a fő kérdés: milyen következménye van ennek? Semmi a világon. Beküldenek a helyére valakit, és ennyi. Még annyit se mondanak neki hogy ejnye.
Nem szabad neki szólni állítólag, mert még megsértődik és elmegy (nem, nem vicc. Ezt az indokot már többször hallottam).
És úgy gondolnám, hogy egy fegyelmi a minimum (az első alkalommal), a második alkalommal meg azonnali hatállyal elbocsátás fegyelmivel. Munkahelyről engedély nélküli távozás, a felügyeletére bízott nem nagykorú tanulók felügyelet nélkül hagyása-ha az egyik tanulóval valami történne ez idő alatt ő lenne a felelős és még börtön is lehetne a vége.
Ki mit szól ehhez? Én szóljak neki, a kollega akinek nincs joga hogy a kk**va anyád? Ha már a tisztelt igazgató akinek dolga lenne, nem szól semmit?
Az a furcsa hogy
-egyszakos ami eleve nonszensz egy gimnáziumban ahol mindenki kétszakos
- elvileg semmi köze senkihez (rokoni kapcsolat stb)
Ezek után mi a fő rejtély? Hogy az a tanár akit ikszedik alkalommal küldenek be helyette, az egy szót se szól neki, nem mondja hogy "de k***va jó hogy megint helyetted voltam benn. Hova a f****szba tűntél te barom?"
Csak küldenének be engem helyette csak egyszer! De erre még nem került sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!