Mire kaptam én négyest? Már sírok.
Ma énekből voltam.
Mindent tudtam, a legnehezebb témát kaptam, énekeltem is, de hozzáteszem nincs hangom és négyest kaptam.
Na, de mire....?!! :O
Hadd ne írjam, kinek a lánya pedig nyögte a témákat, a fogalmakat és ötöst kapott, meg akinek nincs hangja is jó jegyet kapott, nekem meg az volt a kifogás, hogy azért kapok annyit, mert a hangom nem teljes.
Mi ez....:OOO
Ez nem az én napom.
Véleményeket, esetleg tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban.
2:
Amúgy köszönöm. Itthon is ezt mondták, hogy arcra megy.
Az időt sajnálom, ami belement.
Mit foglalkozol a nyamvadt énekkel?
Egyébként én megmondtam volna a tanárnak, hogy nyalja meg a golyóimat aztán azt csinál amit akar.
Jézusom, hány éves vagy, 6? :D
Most komolyan gondolod, hogy itt bárkit is érdekel a nyomorod?
8:
Köszönöm. Sajnos, ha ő lenne ilyen bajban, és ide kiírná, neki sem esne jól, de ha valaki ilyet ír tudod, az azt jelenti, hogy túl jól megy minden neki. Bezzeg, ha volna valami, betörne a feje.
Amúgy meg számítana nekem.
6:
Ezt jól megmondtad. Gondolom utána szivatott.
az ötösnek azt a negatív értelmezését mindenki elfelejti, hogy "ötös = ennél jobbat nem fog tudni soha..."
magyarul, örülj a négyesnek, az lenne a rosszabb, ha azt gondolnák, hogy ez, amit nyújtottál, a maximum, amire képes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!