Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el az anyukámna...

Hogyan mondjam el az anyukámnak aki angol tanár hogy kaptam angolból egy TZ négyest? (13 éves vagyok,6. osztály)

Figyelt kérdés

2013. febr. 26. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, 4-esre sikerült a témazáróm. Ezt és ezt rontottam el. Gyakorolnád velem, hogy megtanuljam?
2013. febr. 26. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Kaptam egy négyest témazáróra. Most akkor mi van, mérges szokott lenni, ha nem ötöst viszel angolból? A négyes szerintem még nagyon jó jegy.
2013. febr. 26. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak az előző válaszát tudom ismételni. Ez nem egy tragédia, lehet mindenkinek rossz napja és lehet figyelmetlen. Ha meg nem értesz valamit az anyagból használd ki a lehetőséget,hogy anyud tudja és tanítja és kérd meg,hogy magyarázza el neked :)
2013. febr. 26. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Anyu 4-est kaptam a témazárómra.

Én sose értettem az ilyen szülőket, akik passzírozzák a gyerekeiket, nekem osztálytársamat cseszegették ha 4est vitt haza, 8.ra totál kikészült.

2013. febr. 26. 14:45
 5/7 anonim válasza:
Szerintem az angol nyelv az nem olyan, hogyha valakinek angol tanár az anyukája, vagy az apukája akkor a gyereknek is szín 5-ösnek kell lenni angolból vagy akármiből, ezt érteni kell és akarni, mert ha nem érdekel és nem akarod érteni, de tudod, hogy teljesítened kell nem fog menni .. Én például 4. osztály óta tanulók angolt és eddig minden témazáróm 5-ös lett , meg a többi jegyem is persze, nekem pedig egyik szülőm sem angol tanár, még csak angolt sem tanult egyik sem.. 14/L Szóval fel a fejjel menni fog!:)
2013. febr. 27. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia anya, kéne egy kis segítség.Angolból ......-t nem értem és ezért kaptam egy TZ 4-est.

Legalábbis én valahogy így közölném :D:D

13/L

2013. márc. 2. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. márc. 3. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!