Mit csináljak? Kaptam pár négyest. (többi lent)
anyukám is ezt bejátszotta
nekem meg elegem lett az egészből, meggyűlöltette velem a tanulást ezzel.
9.-ben megbuktam és nem voltam hajlandó nyáron se tanulni.
így megtanulta szépen a leckét, utána egy szót nem szólt.
utána összekaptam magam azért, 4-es tanuló voltam.
elvégeztem a gimit, most egyetemre járok (nem büfészak) tehát nem lett igaza, így is lesz belőlem valami hogy nem voltam szín kitűnő.
dugd az orra elé akár az itteni válaszokat...
egyébként azt mondják hogy a kitűnők igazából szétforgácsolják a tehetségüket mert nem egy dologra hajtanak rá igazán és mélyednek el benne, hanem mindenből éppen kihozzák az ötöst, de semmiből sem lesznek olyan kiemelkedőek mint lehetnének ha az az 1-2 tárgy számítana nekik.
Mondd meg neki, ne titkold el! És ha rákezd a szövegre, akkor kérd meg, h ne terrorizáljon ilyennel, a sorsod nem 13 évesen dől el, és teljesen normális dolog ha 4eseket kapsz. Nem tudom milyen kapcsolatban vagy az osztályfőnököddel, de ezt jó lenne megbeszélni vele a Te érdekedben. Pontosabban, h az anyukáddal beszélgessenek el.
És én a helyedben azt is megkérdezném az anyukádtól, hogy boldog gyereknek vagy idegbetegnek szeretne-e látni, mert hosszú távon azzá válsz ha ő ilyen marad.
Véleményem szerint ne ijedj meg attól ha koleszba szeretne küldeni, sőt! Örülj neki!
Privát véleményem még: anyukád nem fog meghülyülni az idegességtől, ő már az, sajnos!
NEM VELED VAN BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Mond meg anyukádnak, hogy asztalosként is elég jó pénzeket lehet leakasztani ;) Sőt! többet mint olyan diplomákkal, amikkel kitörölheted a... mert a végzettségedben nem fogsz tudni elhelyezkedni, más munkákhoz meg túlképzett leszel és nem fognak felvenni...
Anyukád amint látszik maximalista, de te nem vagy ő! (még jó, minden ember más.)
azzal h lelkiekben terrorizál a tanulással, a jegyekkel, csak azt fogja elérni, hogy még jobban megutálod az egészet. Pont ennek a nevelási formának a következménye az, hogy később mikor gimiben vagy később más dolgokban is korlátokat szab, és magas szinteket emel, végül besokalsz és az első lehetőséggel, kilépsz a családi fészekből és inkább saját életbe kezdesz. Persze ez most távoli jövő, de mindennek meg van a maga oka, és ez is egy hosszú folyamat végeredménye lenne.
A kolesz pedig pont hogy rossz... hidd el a koleszban fele ennyit nem tanulnál, mint otthon.
Koleszba nem küldhet, mert egyrészt asszem neked is alá kell írnod hogy hova mész tovább, meg egyszerűen eltűntetheted a jelentkezési listát, ha kemény lapokkal játszanak, vágj vissza.
Én mondjuk beszéltem velük, egyetlen iskolát jelöltem meg, elfogadták.
Hozok néha 1-est is, elfogadják (ezt kell tenniük, mert amúgy 4-5 vagyok.)
Csapd az arcába ezeket a válaszokat is, és ha akár beszélni is akar velem, várom a privát üzeneteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!