Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kaptam pár...

Mit csináljak? Kaptam pár négyest. (többi lent)

Figyelt kérdés
Ált. Iskola 7. osztályos vagyok és néhány tantárgyból kaptam négyeseket. Anyám csak 5-öst fogad el, de ha hozok egy négyest akkor már rögtön rám jön azzal a lelki terrorával, hogy majd asztalos leszek, meg, hogy szar munkám lesz ahol alig fogok valamit keresni és ezt úgy mondja, hogy már olyan dühös leszek hogy szét tudnám verni az egész házat, mert olyan gúnyosan mondja... És még azt is mondja, hogy középsuliban koleszba fog küldeni, mert, hogy ő nem fog miattam meghülyülni az idegességtől, hogy nem tanulok... Mit csináljak? Normális válaszokat ha kérhetem.

2012. nov. 14. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyád nem normális, már bocsánat.
2012. nov. 14. 18:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyádat hogy ő hányas volt annak idején! Tuti hogy bukdácsolt és a te sikereiden akarja kiélni magát. Amúgy meg örömében a s.eggét kéne a földhöz verdesnie hogy okos gyereke van, nem pedig egy csupa eggyes, mert akkor lenne miért aggódnia.
2012. nov. 14. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
háát. valami hasonló a véleményem mint az előttem szólónak. ennyire nem kéne a 4esből ügyet csinálni. az is jut valamire aki szarabbul tanul. emiatt hülyülne meg? hát aki ilyenbe belebolondul...lehet Te jársz jobban ha koleszba mész minthogy egész nap ezt hallgasd...
2012. nov. 14. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

anyukám is ezt bejátszotta

nekem meg elegem lett az egészből, meggyűlöltette velem a tanulást ezzel.

9.-ben megbuktam és nem voltam hajlandó nyáron se tanulni.

így megtanulta szépen a leckét, utána egy szót nem szólt.

utána összekaptam magam azért, 4-es tanuló voltam.

elvégeztem a gimit, most egyetemre járok (nem büfészak) tehát nem lett igaza, így is lesz belőlem valami hogy nem voltam szín kitűnő.

dugd az orra elé akár az itteni válaszokat...

egyébként azt mondják hogy a kitűnők igazából szétforgácsolják a tehetségüket mert nem egy dologra hajtanak rá igazán és mélyednek el benne, hanem mindenből éppen kihozzák az ötöst, de semmiből sem lesznek olyan kiemelkedőek mint lehetnének ha az az 1-2 tárgy számítana nekik.

2012. nov. 14. 18:27
 5/14 anonim válasza:
100%

Mondd meg neki, ne titkold el! És ha rákezd a szövegre, akkor kérd meg, h ne terrorizáljon ilyennel, a sorsod nem 13 évesen dől el, és teljesen normális dolog ha 4eseket kapsz. Nem tudom milyen kapcsolatban vagy az osztályfőnököddel, de ezt jó lenne megbeszélni vele a Te érdekedben. Pontosabban, h az anyukáddal beszélgessenek el.

És én a helyedben azt is megkérdezném az anyukádtól, hogy boldog gyereknek vagy idegbetegnek szeretne-e látni, mert hosszú távon azzá válsz ha ő ilyen marad.

Véleményem szerint ne ijedj meg attól ha koleszba szeretne küldeni, sőt! Örülj neki!

Privát véleményem még: anyukád nem fog meghülyülni az idegességtől, ő már az, sajnos!

NEM VELED VAN BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. nov. 14. 18:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg anyukádnak, hogy asztalosként is elég jó pénzeket lehet leakasztani ;) Sőt! többet mint olyan diplomákkal, amikkel kitörölheted a... mert a végzettségedben nem fogsz tudni elhelyezkedni, más munkákhoz meg túlképzett leszel és nem fognak felvenni...

Anyukád amint látszik maximalista, de te nem vagy ő! (még jó, minden ember más.)

azzal h lelkiekben terrorizál a tanulással, a jegyekkel, csak azt fogja elérni, hogy még jobban megutálod az egészet. Pont ennek a nevelási formának a következménye az, hogy később mikor gimiben vagy később más dolgokban is korlátokat szab, és magas szinteket emel, végül besokalsz és az első lehetőséggel, kilépsz a családi fészekből és inkább saját életbe kezdesz. Persze ez most távoli jövő, de mindennek meg van a maga oka, és ez is egy hosszú folyamat végeredménye lenne.

A kolesz pedig pont hogy rossz... hidd el a koleszban fele ennyit nem tanulnál, mint otthon.

2012. nov. 14. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Koleszba nem küldhet, mert egyrészt asszem neked is alá kell írnod hogy hova mész tovább, meg egyszerűen eltűntetheted a jelentkezési listát, ha kemény lapokkal játszanak, vágj vissza.

Én mondjuk beszéltem velük, egyetlen iskolát jelöltem meg, elfogadták.

Hozok néha 1-est is, elfogadják (ezt kell tenniük, mert amúgy 4-5 vagyok.)

Csapd az arcába ezeket a válaszokat is, és ha akár beszélni is akar velem, várom a privát üzeneteket is!

2012. nov. 14. 19:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen anyám lenne én döntenék úgy hogy koleszos leszek nem az hogy még ő küldjön el.... meg egyébként attól, hogy szín ötös vagy attól még nagy korodban lehet előled több diplomás munkanélküli. Szóval én mennék koleszba amit meg mond egyik fülemen be másikon ki
2012. nov. 14. 21:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Ma kaptam egy ének 4 est éneklésemre.... Ezt hogy mondjam el neki? Vagy a fiu gyerekes anyak az eneket leszarjak? Bocs helyesirasert csak telo
2012. nov. 15. 16:37
 10/14 anonim válasza:
100%
Énekelj neki, és kérdezd meg tőle hányasra értékelné ... mert a suliban ez 4! :)
2012. nov. 15. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!