Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megmondjam anyuéknak otthon?

Megmondjam anyuéknak otthon?

Figyelt kérdés
Fodrásznak tanulok, szerencsére ahogy a gyakorlati tanár mondta van hozzá érzékem. Elméletből is jól haladok, az a baj, hogy az osztály (mármint a fodrász csoport) spiclinek tart, elég sokat piszkálnak, volt hogy meg is ríkattak. Van egy fiú közöttünk, de olyan bunkó (bocsánat hogy így mondom) mint a többiek. Ma a közös gyakorlaton, éppen gyakoroltunk a babafejeken, amikor a srác odajött és "Na nézzük milyen bugyi van a k....n" felkiáltással felhajtotta a szoknyámat, nagyon mérges lettem és ellöktem, ő felbukott a vödörbe amibe a vizet eresztjük a hajmosó edényből, erre ő odalépett hozzám és megütött, a szám eléggé kicsattant meg elindult az orrom vére, közben a többiek is azt mondták hogy mit képzelek magamról. Osztályfőnöki órán szóba került az eset (addigra elállt az orrom vére) mindenki azt mondta, hogy a srác csak a sampont akarta elkérni, én meg belelöktem a vizes vödörbe. Persze az osztályfőnök a "tanúknak" hitt és kaptam egy osztályfőnökit, meg azt mondta, hogy szeretne anyával beszélni, mivel "sok panasz" van rám.

2015. máj. 14. 18:15
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt nagyon jó lesz, kedvesek a többiek is, nagyon jól esik.
2015. máj. 22. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!