Megmondjam anyuéknak otthon?
Figyelt kérdés
Fodrásznak tanulok, szerencsére ahogy a gyakorlati tanár mondta van hozzá érzékem. Elméletből is jól haladok, az a baj, hogy az osztály (mármint a fodrász csoport) spiclinek tart, elég sokat piszkálnak, volt hogy meg is ríkattak. Van egy fiú közöttünk, de olyan bunkó (bocsánat hogy így mondom) mint a többiek. Ma a közös gyakorlaton, éppen gyakoroltunk a babafejeken, amikor a srác odajött és "Na nézzük milyen bugyi van a k....n" felkiáltással felhajtotta a szoknyámat, nagyon mérges lettem és ellöktem, ő felbukott a vödörbe amibe a vizet eresztjük a hajmosó edényből, erre ő odalépett hozzám és megütött, a szám eléggé kicsattant meg elindult az orrom vére, közben a többiek is azt mondták hogy mit képzelek magamról. Osztályfőnöki órán szóba került az eset (addigra elállt az orrom vére) mindenki azt mondta, hogy a srác csak a sampont akarta elkérni, én meg belelöktem a vizes vödörbe. Persze az osztályfőnök a "tanúknak" hitt és kaptam egy osztályfőnökit, meg azt mondta, hogy szeretne anyával beszélni, mivel "sok panasz" van rám.2015. máj. 14. 18:15
11/21 A kérdező kommentje:
Ő az egyetlen fiú a csoportunkban (pontosabban ő volt, mert kirúgták)de én is kiiratkoztam. Átmegyek egy közelebbi iskolába, jó lesz ott. Ők meg gebedjenek meg ott öten akik maradtak, már bocsánat a kifejezésért.
2015. máj. 15. 12:02
12/21 anonim válasza:
Végül amiatt rúgták ki, amit veled tett?
13/21 A kérdező kommentje:
Azért is, meg már nagyon sok volt a rovásán évismétlő volt de most is megbukott négy tantárgyból is, nem járt be rendesen, visszabeszélt a tanároknak, igazolatlanjai voltak, már volt két igazgatóija. Az igazgató meg közölte egyszer vele, hogy még egy stikli és megy a levesbe. Had mondjam el az összes ribi (bocsánat a szóért) egyből ráhúzták a vizes lepedőt.
2015. máj. 15. 16:16
14/21 kittycat180 válasza:
Képes volt kezet emelni egy lányra??????Komolyan mondom...ne hagyd magad,küzdj és próbálj meg tisztázni mindent!Lehetetlen,hogy megússzák!Ne hagyd magad!Akár,igen,meg is mondhatod otthon de ebből te se maradj ki!Ne csak a szüleid intézzék
15/21 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok rajta, elmondtam az igazgatónak mindent (beszélni akartunk az osztályfőnökkel is de "dolga volt" valahol) de mint mondtam kiiratkoztam. Meguntam, én nem voltam se puncsos se spicli egyiket se köptem be soha. Nem azért voltam ötös majdnem minden tantárgyból mert nyaltam, hanem mert tanultam, ugyanis szeretnék ezen a területen egyszer továbbmenni
2015. máj. 15. 17:51
16/21 A kérdező kommentje:
Holnap megyek beiratkozni az új iskolába, kicsit félek, remélem ott jó lesz.
2015. máj. 17. 13:30
17/21 anonim válasza:
Én a helyedben tuti beszélnék a szülőkkel és az iskolaigazgatóval is (ha van ilyen). A srác meg örüljön, hogy nem fordultál a rendőrséghez bántalmazásért!!
43/f
18/21 A kérdező kommentje:
Az igazgatóval már beszéltünk pénteken. Az osztályfőnökkel nem tudtunk az összes lány mind a srác ellen vallott akit ki rúgtak (nem csak emiatt, azt fentebb leírtam hogy mi volt a konkrét ok) Amúgy anya is azt mondta, hogy tegye össze a két kezét a fiú(?) hogy nem jelenti fel.
2015. máj. 17. 14:08
19/21 anonim válasza:
Látod? Így kell ezt. Örülök, hogy megoldódott. :)
20/21 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki itt jó lesz, kedvesnek tűnnek. Remélem a továbbiakban se lesz baj.
2015. máj. 18. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!